Dana Nălbaru vorbeşte despre boala care îl macină pe soţul ei


    Dana Nălbaru şi soţul ei, actorul Dragoş Bucur, s-au relaxat la mare la sfârşitul lui maiFoto: Instagram
Dana Nălbaru şi soţul ei, actorul Dragoş Bucur, s-au relaxat la mare la sfârşitul lui maiFoto: Instagram

Fosta membră a formaţiei HI-Q, Dana Nălbaru (40 ani) trăieşte de 12 ani o poveste de dragoste cu Dragoş Bucur, iar apariţiile publice ale celor doi aduc mereu zâmbetul pe faţa celor care îi privesc. Sunt un cuplu precum cel din poveşti şi preferă să trăiască departe de lumina reflectoarelor, acordând prioritate vieţii personale. Imaginile pe care le încarcă Dana pe pagina ei personală nu trădează momentele dificile prin care trece, de fapt , alături de Dragoş Bucur.

Dragoş suferă de diabet, este dependent de insulină, iar boala şi-a pus amprenta asupra modului în care acesta îţi trăieşte viaţa de zi cu zi. Dana a scris, pe blogul ei, că a ştiut de la bun început de boala cu care se confrunta Dragoş pentru că acesta nu a ezitat să îşi administreze insulină în prezenţa ei. A adăugat că boala lui nu a determinat-o să îşi schimbe părerea, ci din contră a făcut-o să îl iubească şi mai mult şi să îl aprecieze pentru optimismul de care dă dovadă.


    Dana şi Dragoş sunt căsătoriţi de 12 ani şi 2 copiiFoto: Instagram
Dana şi Dragoş sunt căsătoriţi de 12 ani şi 2 copiiFoto: Instagram

 “A fost dragoste la prima vedere pentru că a venit la pachet cu proprietarul. Când şi-a scos prima oară pen-ul că să-şi facă insulină (luase nişte ciuperci la cuptor dar voia să mă impresioneze) am făcut ochii mari, că cepele, şi el a mustăcit mulţumit…”Am cucerit-o” şi-a zis în gând. Eu mă întrebăm dacă nu-l doare şi chiar l-am întrebat iar el a mimat o grimasă în timp ce acul intră în burtă. Actor. După cinci zile acceptăm cererea lui în căsătorie şi după şapte luni eram doamna Bucur. Ok, aşa mă cheamă în buletin: Alina Daniela Bucur.” , a scris Oana Nălbaru pe pagina blogului său.

Dana şi Dragoş îşi păstrează optimismul şi încearcă să privească schimbările pozitive care au venit o dată cu boala lui Dragoş, căci el suţine că diabetul l-a organizat, l-a educat şi l-a făcut să înţeleagă ce este cu adevărat important în viaţă.

Kanye West si Julia Fox jpg
catalin remus avocatul31 jpg
Bancnotele care valorează 1800 de lire
cub catalin botezatu png
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
shutterstock 2114384846 jpg
dani otil
image
image
image
image
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg