Dana Rogoz a împlinit 35 de ani! «Trăiesc viața pe care mi-am dorit-o dintotdeauna»

image
Dana Rogoz a sărbătorit împlinirea a 35 de ani alături de soț și de cei doi copiifoto: arhivă personală

Împlinirea vîrstei de 35 de ani a prins-o pe Dana Rogoz în cea mai bună etapă a vieții sale. Actrița trăiește cele mai fericite momente alături de familia sa recent mărită. Și pe plan profesional, Dana are parte de recunoaștere pentru rolul din filmul "Mo", regizat chiar de soțul său, Radu Dragomir, fiind premiată de curând la Gala UCIN.

"Am împlinit 35 de ani. E destul de ciudat când îți pică ziua de naștere în pandemie, mai ales când cu un an în urmă, la Paris fiind, își promiteai că vei face o petrecere mare, cum nu ai mai făcut de la 30! Pentru că 35 de ani sună într-un fel… pune presiune, vă zic", a mărturisit Dana Rogoz pe blogul său, acolo unde împărtășește deseorii "felii de viață" cu admiratorii săi.

"Am doi copii minunați și un partener de viață care mă iubește"

image
Tabloul unei familii fericite: Dana, soțul și cei doi copii ai lor

Chiar dacă petrecerea nu s-a făcut, ziua de naștere a vedetei a fost memorabilă, iar asta pentru că și-a avut familia alături. Soțul Radu, fiul Vlad și mezina Lia sunt cele mai bune aspecte din viața Danei.

"Am doi copii minunați și un partener de viață care mă iubește și mă înțelege ca nimeni altcineva. Suntem sănătoși și învățăm de la o zi la alta să ne bucuram mai mult de ce trăim, să vedem partea luminoasă a vieții, încercăm pe bune să fim mai buni, mai generoși, mai muncitori, mai răbdători, mai toleranți, mai înțelepți.

De dimineață, când m-am trezit, Vlad și Radu au pus la cale o mică surprizaă, așteptându-mă în mansardă cu tortul ales de ei, cu trompete, cu cântec și mare veselie. Am suflat în lumânări avându-i pe ei 3 lângă mine și în gaândul meu. Pentru că știu cât sunt de fericită uitându-mă la ei. (...) Mă simt puternică, împlinită, fericită. Trăiesc viața pe care mi-am dorit-o dintotdeauna, dar vreau mai mult! Da, vreau să ajut mai mult, vreau să învăț în continuare, vreau să experimentez, să explorez, să văd unde mă va conduce iubirea asta infinită ce îmi inundă pieptul, de îmi îngreunează respirația", a mai adăugat Abramburica.

Dana Rogoz și-a donat ziua de naștere

image
Dana Rogoz se simte împlinită și fericită la 35 de ani

În rândul persoanelor publice din România și nu numai, există o nouă "mișcare": aceea de a-și dona ziua de naștere unor cauze nobile. Aceasta a fost și decizia Danei Rogoz. Aceasta a ales să strângă bani pentru restaurarea unei case-monumente a unui bătrân din Apuseni. De asemenea, a creat echipa Generația Abracadabra, după numele emisiunii care a făcut-o celebră încă din copilărie, pentru a participa la Race for the Cure 2020, cu scopul de a strânge bani pentru prevenția si tratarea cancerului. 

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
artista lacul morii 3 PNG
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
kylie jenner foto mare jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg
nikita de romania jpg
Oana si Mioara Roman jpg