Dana Rogoz, în costum de baie în Sri Lanka. Burtica de gravidă a început să se vadă

29 decembrie 2019
image
Dana Rogoz, pe plajă, alături de fiul ei, VladFoto: Instagram

Dana Rogoz se află în Sri Lanka, alături de soțul ei, Radu Dragomir, și de fiul lor, Vlad. Gravidă în aproape cinci luni, actrița ne ține la curent, pe rețelele sociale, cu evoluția sarcinii, iar azi s-a bucurat că, în sfârșit, burtica este vizibilă.

După ce pe 19 decembrie a dezvăluit că este însărcinată pentru a doua oară, de această dată cu fetiță, Dana Rogoz (34 de ani) a iscat controverse în mediul online căci, nu-i așa, gura lumii n-o astupă nimeni. Întrebată ba de ce pleacă în Sri Lanka în această situație, ba dacă nu se teme de virusul Zika sau de zborul lung cu avionul, Dana Rogoz a primit și întrebări legate de silueta ei filiformă.

image
Dana Rogoz, în costum de baie, fericită că burtica începe să se vadă

Deși este însărcinată în aproape 5 luni, burtica abia se observă. Iată că azi, Dana Rogoz s-a fotografiat în costum de baie, în Sri Lanka, a pus fotografia pe Instagram și a exclamat: "Se vede". Într-adevăr, silueta ei a început să prindă rotunjimile maternității. Vedeta se relaxează în Sri Lanka,țară insulară din sudul Asiei, unde nu se află pentru prima dată. A ales această destinație după ce a discutat cu un medic despre eventualele probleme pe care le poate întâmpina acolo și, după ce a aflat că e totul în regulă, a decolat spre vacanța mult visată. 

image
Dana Rogoz este însărcinată în aproape 5 luni

Dana Rogoz a avut peripeții în aeroport

“Suntem în Doha, în aeroport, și avem următoarea situație, pe care, de  altfel, o știam din București. Pe zborul ăsta, Doha – Colombo, nu am mai găsit bilete unul lângă celălalt. Avem locuri unul în spatele celuilalt. Am încercat să schimbăm, am încercat și în București, și aici, nu se poate, pentru că este plin și pentru că sunt 50 de copii pe acest zbor, deci sunt multe familii și nu avem cum să îi separăm pe alții. Și chiar avem o problemă, Vlad a început să bâzâie puțin, pentru că nu vrea să zboare singur și îl înțeleg, mai ales că este un zbor lung. Nu știu cum vom face”. Din fericire, când a ajuns la destinație, Dana Rogoz ne-a anunțat că totul s-a rezolvat. Am ajuns, suntem în aeroport, în Sri Lanka, am avut noroc și am prins toți trei loc unul lânga altul, ne-au ajutat niște pasageri foarte drăguți, doar e Crăciunul!”, a povestit Dana Rogoz.

Citește și:

Dana Rogoz a povestit că a fost victima abuzurilor în adolescență: «Un bărbat se lipea cu corpul lui de spatele meu»

Dana Rogoz, ședință foto sexy la 34 de ani! Ce cadouri a primit de ziua ei de naștere

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
alexandra stan sexy png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
mario fresh alexia eram 7 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg