Dana Rogoz, însărcinată, a avut probleme în avionul spre Sri Lanka. Cum s-a terminat aventura

image
Dana Rogoz este însărcinată cu al doilea copilfoto: danarogoz.com

Puține sunt Sărbătorile care îi prin acasă pe Dana Rogoz, soțul și fiul ei. Și în acest an, actrița a ales o destinație îndepărtată pentru a-și petrece vacanța de iarnă și nu a speriat-o deloc faptul că e gravidă în aproape 18 săptămâni. Pe zborul Doha-Colombo a avut însă o problemă, care din fericire s-a rezolvat.

Pe 19 decembrie, Dana Rogoz a dat vestea cea mare și a anunțat că e însărcinată cu al doilea copil. “DA, acum pot să vă dau cea mai frumoasă veste: sunt însărcinată. Și e fetiță. Și e minunat”, a scris ea pe blog, în dreptul unor imagini superbe, de familie. Obișnuită cu aventurile, cu drumurile lungi, în destinații îndepărtate, fosta Abramburica nu și-a modificat deloc agenda în funcție de sarcină, ba dimpotrivă. Revelionul și vacanța de iarnă și le va petrece, alături de soțul Radu Dragomir și de fiul Vlad, în Sri Lanka, țară insulară din sudul Asiei. Pe drum însă a întâmpinat o problemă despre care ne-a povestit pe Instagram, într-un instastory.

image
Dana Rogoz a povestit, din aeroport, întreaga aventură

“Suntem în Doha, în aeroport, și avem următoarea situație, pe care, de  altfel, o știam din București. Pe zborul ăsta, Doha – Colombo, nu am mai găsit bilete unul lângă celălalt. Avem locuri unul în spatele celuilalt. Am încercat să schimbăm, am încercat și în București, și aici, nu se poate, pentru că este plin și pentru că sunt 50 de copii pe acest zbor, deci sunt multe familii și nu avem cum să îi separăm pe alții. Și chiar avem o problemă, Vlad a început să bâzâie puțin, pentru că nu vrea să zboare singur și îl înțeleg, mai ales că este un zbor lung. Nu ;tiu cum vom face”. 

image
Regizorul Radu Dragomir, soțul Danei Rogoz, și fiul lor, Vlad

Din fericire, când a ajuns la destinație, Dana Rogoz ne-a anunțat că totul s-a rezolvat. Am ajuns, suntem în aeroport, în Sri Lanka, am avut noroc și am prins toți trei loc unul lânga altul, ne-au ajutat niște pasageri foarte drăguți, doar e Crăciunul!”, a povestit Dana Rogoz.

image
Adela Popescu se bucură deja de vremea frumoasă din Sri Lanka

Cuplul Adela Popescu – Radu Vâlcan, tot în Sri Lanka de Sărbători

Sri Lanka se pare că a devenit destinația preferată a vedetelor în această perioadă. Tot acolo au ajuns deja Adela Popescu și Radu Vâlcan, împreună cu copiii lor, dar și Cove cu soția și cei doi băieți (n.r. 4 ani și 10 ani). Așadar, colegi la “Vorbește lumea”, de la PRO TV, Cove și Adela au ajuns să își petreacă împreună și vacanțele, semn că prietenia și armonia dintre ei a mers dincolo de micul ecran.

image
Radu Vâlcan și Adela Popescu

Citește și:

De ce boală suferă Dana Rogoz și cum se manifestă

Dana Rogoz, ședință foto sexy la 34 de ani! Ce cadouri a primit de ziua ei de naștere

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
Regina Elisabeta
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
militar pedofil jpeg
Soldati ucraineni se adapostesc in timpul unui bombardament in Lyman- razboi Ucraina FOTO Profimedia
Noul stadion Farul FOTO Machetă Primăria Constanța jpg
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf