Dana Rogoz, mesaj emoționant de ziua fiului ei. ”Am renăscut odată cu el”

Ultima actualizare:

    Vlad, fiul Danei Rogoz, a împlinit șapte anifoto: arhiva personală/Facebook
Vlad, fiul Danei Rogoz, a împlinit șapte anifoto: arhiva personală/Facebook

Fiul Danei Rogoz a împlinit șapte ani chiar în prima zi de primăvară, iar vedeta i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Actrița l-a sărbătorit pe Vlad în weekend, în grup restrâns, doar cu rudele foarte apropiate. N-au lipsit hainele festive, veselia și un tort impresionant.

Dana Rogoz (35 de ani) a ținut să marcheze și pe rețelele sociale aniversarea fiului ei cel mare, care a împlinit șapte ani chiar în prima zi de primăvară.

”Ai început școala, ai primit-o în viața ta pe surioara ta mai mică, ai trecut printr-un an schimbat de pandemie și ai rezistat eroic în lockdown. Îți place matematica și ne lași de multe ori cu gura căscată, îți place să te cațeri peste tot, ai învățat să schiezi anul ăsta, vrei cu orice preț să o faci pe Lia să râdă, ai o pasiune pentru tancuri și inventezi zilnic povești cu ele, filmele și cărțile te pot emoționa până la lacrimi, când râzi în hohote, râde tot Universul cu tine, când te înfurii țipi uitându-te spre tavan, ești curios și întrebările tale sunt o continuă provocare și ai un umor pe care nu îl întâlnesc la mulți oameni mari. Vrei să călătorim din nou, mai ales prin Asia, ai vrea să ne suim pe loc în rulotă sau în avion și să plecăm unde vedem cu ochii. Ești creativ și diferit, iar asta te sperie uneori. Dar noi suntem și vom fi mereu alături de ține, cu infinită iubire. La mulți ani, Vlad!”, a scris Dana pe contul personal de Facebook.

Citește și:

Cum arată casa cumpărată de Dana Rogoz în satul Viscri. ”E foarte mult de lucru la ea”

Dana Rogoz și-a sărbătorit fiul în cerc restrâns

Pandemia a obligat-o pe Dana să renunțe la planurile de a organiza o petrecere mare pentru Vlad. Actrița și-a invitat însă mama și frații la ea acasă, a comandat un tort generos și, brusc, atmosfera s-a animat și toată lumea atrăit pentru câteva ore cu impresia că lumea s-a întors la ritmul dinainte de pandemia de coronavirus.


    Vlad a primit un tort inspirat de seria ”Harry Potter”foto: arhiva personală/Facebook
Vlad a primit un tort inspirat de seria ”Harry Potter”foto: arhiva personală/Facebook

”Azi i-am invitat pe frații mei și pe mama mea și l-am sărbătorit pe Vlad, acasă. Deși eram doar noi, câțiva oameni, casa a părut dintr-odată plină. A fost mare veselie și o agitație continuă, dar de care ne era tuturor dor. (…) Mă uit la el, minune-minunată, ce mare a crescut și nu îmi vine să cred! Sunt așa de mândră de el și nu știu cum voi reuși în viața asta să îi mulțumesc pentru cât de multe m-a învățat. Când e ziua lui, simt că parcă e și ziua mea un pic, căci am renăscut odată cu el”, a povestit Dana pe contul personal de Facebook.

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net