Dana Rogoz, mesaj răscolitor pentru Laura Cosoi. Și ea a rămas fără tată acum 6 ani

Marius Cosoi, tatăl Laurei Cosoi, a murit de Covid 19 jpeg
Marius Cosoi, tatăl Laurei Cosoi, a murit de Covid-19

Suferința le-a unit pe cele două foste colege din serialul "La Bloc". Dana Rogoz a încurajat-o pe Laura Cosoi și i-a oferit sprijin, după ce aceasta din urmă a anunțat pe rețelele sociale că tatăl ei a decedat. Bărbatul, profesor de sport și antrenor de handbal, a fost răpus de Covid.

Laura Cosoi (38 de ani) a transmis joi un mesaj dureros pe rețelele sociale, după ce tatăl ei, Marius Cosoi, a pierdut lupta cu Covid-19. ”Azi, tăticul meu iubit și bun, a plecat la Domnul. Iar eu nu mai pot de dor...”, a scris Laura Cosoi pe Facebook și pe Instagram. Un val de reacții a stârnit această știre tristă, iar Laura a găsit putere să le mulțumească tuturor pentru susținere: "Vă mulțumim pentru gândurile bune! Ne este tare greu...".

dana rogoz jpeg
Marius Cosoi, tatăl Laurei Cosoi, a murit de Covid-19foto: arhiva personală

Dana Rogoz: "E cel mai mare și crunt dor acum"

Impresionant a fost și mesajul Danei Rogoz, alături de care Laura a petrecut ani buni în serialul "La Bloc", de la PRO TV, colaborare care a născut o prietenie strânsă între cele două. Dana Rogoz a trecut prin această dramă în mai 2014, când tatăl ei, Ion Alexandru Rogoz, a murit la vârsta de 60 de ani, după ce s-a luptat cu leucemia. "E cel mai mare și crunt dor acum. Abia acum realizezi că înainte nici nu știai ce e dorul, pentru că trăiai cu gândul că poți oricând să îl revezi, să îi vorbești, să îl strângi în brațe. Îmi pare așa de rău, Laura...", a scris Dana Rogoz.

Tatăl Laurei Cosoi, răpus de Covid

Tatăl Laurei Cosoi a murit joi, după ce a pierdut lupta cu Covid-19. Anunțul decesului a fost făcut de către Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Scrabble, care a vorbit despre Marius Cosoi ca despre unul dintre cei mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieșean.

”Unul dintre cei mai mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieșean s-a stins din viață după ce a fost infectat cu coronavirus. Oamenii buni se duc, răpuși de nenorocirea asta căreia nu-i dăm de capăt încă. Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului și Iașului. A șlefuit nenumărate talente în handbal și baschet, masculin și feminin...Sportul ieșean îi datorează multe și este mai sărac, de astăzi. Drum lin, profesore drag, rămâneți veșnic în amintirea noastră! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a scris Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Scrabble, potrivit bzi.ro.

Citește și:

Laura Cosoi, mesaj tulburător la moartea tatălui ei. Marius Cosoi a fost ucis de Covid-19

Dana Rogoz, scrisoare emoționantă pentru părintele ei: «Azi ar fi fost ziua lui tata»

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
kylie jenner foto mare jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg
nikita de romania jpg
Oana si Mioara Roman jpg