Dana Rogoz se întoarce pe micile ecrane! Unde o puteţi vedea

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dana Rogoz (32 de ani), care a cunoscut popularitatea odată cu rolul Abramburicăi din serialul pentru copii ”Abracadrabra” (PRO TV), revine cu forțe noi în televiziune, după o pauză de patru ani.

Ea va fi mâna dreaptă a lui Cove la noua emisiune de la Pro TV, reality show-ul „Mă însoară mama”, care va debuta pe micul ecran luna viitoare: “Cove e pețitorul, eu povestitorul. Cu alte cuvinte, el va munci, va fi în fiecare moment alături de mamele și de fiii acestora în căutarea partenerelor ideale, ca mai apoi eu, în fața monitorului, relaxată, urmărind toate etapele prin care vor trece concurenții, să pot trage concluziile, cu empatie și umor.

Trebuia să existe și o prezență feminină care să vină cu propriul punct de vedere și care să echilibreze balanța. Cove, sunt cu ochii pe tine, ai grijă!”, ne-a povestit Dana Rogoz, despre rolul său din viitoarea emisiune de la Pro TV, „Mă însoară mama!”.

simeon stalpnicul png

Reality show-ul „Mă însoară mama!” ne prezintă povestea celor opt băieți care sunt împinși de la spate de mamele lor să renunțe la burlăcie. Dana Rogoz are o mare experiență în televiziune. A prezentat rubrica “Meteo”, a mai jucat în serialele “La Bloc” și în “Îngeraşii”, apoi a prezentat emisiunea “De suflet”, la Pro TV Internaţional. Şi-a lansat un blog şi o afacere cu mai multe idei pentru doamne şi domnişoare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net