Dana Rogoz, ╚Öedin╚Ť─â foto sexy la 34 de ani! Ce cadouri a primit de ziua ei de na╚Ötere

26 septembrie 2019
image
Dana Rogoz a împlinit 34 de ani

Dana Rogoz a tr─âit o zi emo╚Ťionant─â joi, 26 septembrie, cu ocazia ├«mplinirii a frumoasei v├órstei de 34 de ani. Emo╚Ťiile au fost ├«ns─â unele pozitive, chiar dac─â ziua s-a l─âsat ├«n cele din urm─â ╚Öi cu lacrimi.

Aceastea au fost totu╚Öi de fericire, a╚Öa cum ├«ns─â╚Öi actri╚Ťa a explicat, av├ónd ├«n vedere c─â a ajuns la concluzia c─â are tot ce ├«╚Öi dore╚Öte ├«n via╚Ť─â ╚Öi este cople╚Öit─â cu iubire de c─âtre so╚Ťul ei, Radu Dragomir, ╚Öi fiul pe care ├«l au ├«mpreun─â, Vlad.

Cei doi au trezit-o pe Dana ├«nc─â de diminea╚Ť─â, fiind ner─âbd─âtori s─â ├«i ofere cadourile pe care le-au preg─âtit special pentru aceast─â zi. Actri╚Ťa a publicat pe blogul personal un mesaj prin care a descris modul ├«n care au decurs primele ei momente la 34 de ani. Vedeta a primit o pereche de cercei, ├«ntr-o cutie decorat─â de micu╚Ťul Vlad, ╚Öi o invita╚Ťie la Paris. 

image
Dana Rogoz a primit un tort în formă de rulotă

Dana Rogoz a ├«mplinit 34 de ani ╚Öi a fost r─âsf─â╚Ťata zilei┬á

ÔÇ×Azi ├«mplinesc 34 de ani ╚Öi tr─âiesc via╚Ť─â pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. Sunt at├ót de fericit─â ├«n acest moment, ├«nc├ót am ├«nceput s─â pl├óng scriind aceste r├ónduriÔÇŽ. Doamne, ai zice c─â odat─â cu trecerea anilor devii mai st─âp├ón pe emo╚Ťiile tale. Iat─â c─â nu!

Vlad ╚Öi Radu m-au trezit de diminea╚Ť─â cu pup─âturi ╚Öi cu un cadou special. ├Äntr-o cutie pe care a decorat-o Vlad (inclusiv cu frunze culese din parc) am primit o pereche de cercei ╚Öi o invita╚Ťie la Paris, scris─â ╚Öi sugestiv desenat─â de c─âtre Vlad. Dragostea lor m─â tope╚Öte.

Probabil c─â aceast─â aniversare este cea mai fericit─â din via╚Ť─â mea. Am tot ├«n ce ├«mi doresc, ar fi nedrept s─â cer mai mult. Am o familie minunat─â, am mul╚Ťi prieteni al─âturi, iar azi am ╚Öi avanpremier─â filmului MO ├«n Bucure╚Öti. Nu ╚Ötiu cum de s-au a╚Öezat toate a╚Öa, dar simt c─â sunt r─âspl─âtit─â pentru toat─â munc─â depus─â, pentru toate clipele grele, ├«n care ├«mi pierdusem curajul ╚Öi speran╚Ťele. Dar azi, cumva, primesc cadou via╚Ť─â pe care mi-am dorit-o mereu. Sunt fericit─â.

image
Dana Rogoz a primit un tort în formă de rulotă Foto: Instagram

├Ämi doresc c─â bucuria mea s─â molipseasc─â pe toat─â lumea! Mul╚Ťumesc pentru ├«ncrederea ╚Öi sprijinul pe care mi le-a╚Ťi oferit de-a lungul anilor. Nu ave╚Ťi idee ce mult au contat. La mul╚Ťi ani ferici╚Ťi ╚Öi vou─â!ÔÇŁ, a scris actri╚Ťa pe blog, ├«n dreptul unei adev─ârate ╚Öedin╚Ťe foto, ├«n care purta o rochie superb─â, decupat─â pe picior. 

Dana Rogoz spune c─â ├«i simte prezen╚Ťa tat─âlui ei

Chiar dac─â ╚Öi-a serbat ziua de na╚Ötere, Dana nu a renun╚Ťat nici la responsabilit─â╚Ťi ╚Öi a participat ╚Öi ├«n cadrul unei emisiuni TV, unde a primit un tort personalizat, ├«n form─â de rulot─â, fiind cunoscut c─â ea ╚Öi familia ei de╚Ťin un astfel de vehicul, cu care se plimb─â prin lume. ├Än cadrul emisiunii a vorbit ╚Öi despre dorul de tat─âl ei, care s-a stins din via╚Ť─â ├«n urm─â cu 5 ani.

ÔÇ×Se ├«nt├ómpl─â ca ├«n zilele astea s─â-┼úi dai seama c─â nu sunt to┼úi aproape, dar ├«n acela┼či timp, chiar ├«l simt aproape ├«ntr-un fel. Chiar dac─â, eu nu cred neaparat ├«n chestiile astea. Dar ├«l simt, e ceva ciudat. M─â g├óndesc la el. ┼×i acum, la premier─â... Cum ar fi fost dac─â era ├«n sal─â? Ar fi fost m├óndru de mine? M-am tot g├óndit ├«n ultima vreme. Ast─âzi este cea mai frumoas─â aniversare din via┼úa mea, chiar dac─â el nu e, cumva... eÔÇŁ, a explicat Dana Rogoz. 

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (10) jpg
anda adam
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
C─ât─âlin Zm─âr─ândescu 7 jpg webp
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg
8 act ginghina jpg