Dana Rogoz și-a botezat fetița de trei luni. Actrița a ales un cadru de poveste pentru petrecere

image
Lia Elena s-a născut în 20 mai

Zi fericită și plină de soare pentru Dana Rogoz! Actrița a botezat-o sâmbătă, 29 august, pe fetița ei în vârstă de trei luni, Lia Elena, iar petrecerea a fost una de poveste. Căsuțe de lemn, flori de câmp și chiar și un lan de porumb în apropiere de zona evenimentului - Dana Rogoz a mizat pe natural în crearea unui cadru magic pentru primul eveniment din viața micuței sale.

De la petrecere nu au lipsit Adela Popescu și Radu Vâlcan, dar nici Andreea Esca, deși evenimentul a picat chiar în ziua în care a împlinit 48 de ani. Cu zâmbetele largi la purtător, vedetele s-au îmbrăcat lejer, în ținute boho-chic, realizate din fibre naturale, mult alb și nu au uitat nici pălăriile din paie sau sandalele cu talpă din iută.

Dana Rogoz și soțul ei au ales o locație cu o tentă rustică, dar șic pentru a-și aduna prietenii și familia. Mai mult, au respectat și restricțiile impuse de pandemia de coronavirus și au organizat totul în aer liber pentru a avea mai mult loc de desfășurare. Și au ales perfect, căci invitații au fost fermecați de mixul de viață la fermă și diafanul decorațiunilor. Ba au fost de acord să conducă și până în județul Giurgiu, acolo unde a avut loc petrecrea în grădină.

"O locație pentru evenimente… altfel. O locație pentru petreceri în grădină relaxate, romantice, country-chic. Fără fițe de ballroom, scaune îmbrăcate în huse de satin, covor roșu sau candelabre kitsch. O locație cu cireși, decoruri vintage, limonadă, beculețe în copaci și zâmbete. O locație de poveste", se arată și pe site-ul locului boem ales pentru a o sărbători pe Lia Elena.

Dana Rogoz a născut-o pe Lia Elena în 20 mai

image
Andreea Esca a ținut să fie alături de Dana Rogoz în această zi specială

Dana Rogoz a născut în 20 mai o fetiţă superbă, al doilea copil cu soţul ei, regizorul Radu Dragomir (53 ani). În 1 iunie, când le-a prezentat-o fanilor pe micuţă, actrița a scris un mesaj emoționant în care și-a expirmat iubirea pentru mezina pe care o alintă Lia Bucuria. ”Ea este Lia Elena. Iar aceasta este chiar prima fotografie pe care Radu i-a făcut-o când ne-am întors acasă de la maternitate, în a treia ei zi de viaţă. Nu pot descrie în cuvinte bucuria care îmi sufocă pieptul, ca mamă de doi copii".

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
artista lacul morii 3 PNG
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
kylie jenner foto mare jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg
nikita de romania jpg
Oana si Mioara Roman jpg