Dana Săvuică, adevărul despre divorţ: «Eu nu făceam nimic înainte să întreb!»

simeon stalpnicul png
Dana Săvuică a vorbit despre separare după doi ani şi jumătatefoto: captură video Antena 1

La doi ani şi jumătate de la divorţul de Răzvan Stanciu, Dana Săvuică rupe tăcerea despre adevăratele motive ale separării de bărbatul care i-a fost alături într-o căsnicie de 22 de ani. În prezent atât Dana, cât şi fostul ei soţ şi-au refăcut vieţile cu alţi parteneri.

Dana Săvuică și Răzvan Stanciu au spus adio unei relații de 25 de ani, din care 22 i-au împărțit din postura de soț și soție. Au rezolvat divorțul rapid, discret, la notar, la sfârșitul anului 2015. Dana și Răzvan au împreună o fiică, Julie,  de 23 de ani. Fostul model, care a fost de altfel şi prima româncă ce a pozat în "Playboy", a povestit că a avut acordul soţului şi al părinţilor pentru a-şi expune nurii în prima revistă pentru bărbaţi.

"Eu am ţinut foarte mult la părearea soţului meu, ca să nu se simtă complexat. El a fost bărbatul în casă. Nu ştiu cum a perceput el lucrurile, dar eu mi-am dat silinţa. Eu de-a lungul căsniciei am făcut  efortul să fiu o mamă bună, o soţie bună... Lăsând la o parte acest aspect al celebrităţii, pe care soţul meu l-a gestionat foarte greu, pentru că nu este uşor să fii cu o femeie, cred că am obosit. S-a întâmplat un declic şi nu am vrut să ne certăm în fiecare zi, aşa că mai bine ne-am zis că ne despărţim şi rămânem prieteni. Nu trebnuie să rămâi într-o căsnicie pentru că ai o casă, o maşină sau o afacere împreună. Inima şi sufletul sunt mai importante şi dacă simţi că acolo doare...mai bine te eliberezi de tot. Şi nici copilul nu mai suferă.

simeon stalpnicul png
Dana Săvuică a fost prima româncă din

Eu am decis lucrul acesta. Cred că am fost eu cea care s-a maturizat şi am tăiat răul de la rădăcină. Am zis să ne vedem noi de pasiunile noastre, fiecare cum ştie mai bine. Fiica mea, Julie, e foarte ok şi poate să judece lucrurile aşa cum trebuie. Mi-a zis doar un singur lucru: «Mami, eu mă bucur pentru tine, vreau să fii liniştită, sănătoasă şi fericită» şi la fel pentru tatăl ei", a mărturist Dana Săvuică la "Totul pentru dragoste", emisiunea Mirelei Vaida de la Antena 1.

Tot la acest show, Dana a recunoscut că şi-a găsit un iubit, dar păstrează discreţia asupra identităţii celui acre a cucerit-o.  

"Nimeni nu este singur pe lumea asta. Găseşti dragostea în alte forme. Poate îţi iei un animal de companie. Dacă bărbatul cu care eşti nu mai găseşte frumuseţea în tine, să fii sigură că nici nu o să o mai găsească vreodată! Va veni altul care va descoperi acest lucru. Aşa că după ce un tren intră în gară, automat vine altul după el. Iubesc, posibil să fiu iubită, dar las lucrurile în voia lor. Nu vreau să pun presiune pe nimeni şi nici nu vreau să pună cineva presiune pe mine. Soţul îmi reproşa uneori că mă expun prea mult, deşi eu eram destul de decentă. Pornirile astea le avea el. Posesivitate şi gelozie, dar nu era agresiv! Eu nu făceam nimic înainte să întreb, mai ales că eu provin dintr-o familie de diplomaţi", a completat blonda. 

Născută într-o familie de diplomați, și-a petrecut copilăria alături de părinții aflați în misiune în Asia. Școala a făcut-o în România, în perioada facultății a avut primul contact cu modellingul, iar ulterior și-a deschis o afacere în domeniu.

image png
card ajutor jpg
image png
printul paul 1 jpeg
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (43) jpg
youtuber technoblade jpg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
Alex Constantin
gabi badalau restaurant jpg
BeFunky collage (42) jpg