Dana Săvuică, prima apariție la un eveniment monden, după operație

26 noiembrie 2021
image
Dana Săvuică s-a operat de hernie de disc acum două săptămânifoto: Instagram

Dana Săvuică a ajuns la spital, în urmă cu două săptămâni, după ce a căzut în casă din cauza unor complicații cauzate de o hernie de disc. A fost operată, a fost în convalescență, dar joi seara a strălucit la un eveniment monden. Click! s-a întâlnit cu vedeta la premiera peliculei "House of Gucci".

În urmă cu două săptâmâni, Dana Săvuică (51 de ani) a ajuns la cuțit după ce a căzut în casă, din cauza unei hernii. "Sufăr de ceva timp de o spondiloză lombară care a dus la o hernie de disc destul de urâtă", a povestit ea, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV. Iată că după operație, fostul „iepuraș” Playboy a revenit la evenimentele mondene și a acceptat să meargă la premiera de la Cineplexx, din Băneasa, a peliculei "House of Gucci", cu Lady Gaga, Al Pacino și Jared Leto în rolurile principale.

image
Dana Săvuică, la premiera

Am observat-o pe Dana Săvuică pe tot parcusul serii și ne-a mărturisit că este bine acum, dar că este atentă cum merge, ca să nu se lovească. Se ferea atunci când cineva voia să facă fotografii cu ea și mergea destul de încet, cum e firesc după o asemenea intervenție la coloană. Însă era la fel de încântătoare și jovială precum o știți, făcea vlogg-uri, și era înconjurată de bunii ei prieteni.

image
Dana Săvuică, pata de culoare de la filmfoto: Instagram

Și pentru că se afla la un film despre modă, Dana Săvuică s-a îmbrăcat în tendințe și a întors toate privirile celor veniți la avanpreniera de la malul din Băneasa. Îi urăm însănătoșire grabnică, mai ales că este o iubitoare de călătorii și este mai tot timpul plecată. La eveniment au mai fost vedete precum Andreea Raicu, Dan Cruceru cu soția, Jazzy Jo de la X Factor, inflenceri și jurnaliști.

Citește și:

Dana Savuică a ajuns de urgență la spital, după ce s-a prăbușit în casă: “Urlam și dădeam cu pumnii în pereți”

7 afecțiuni ale coloanei care sunt agravate de frig

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
00032 jpg
banica vicoveanca jpeg
Pensionari din România jpg
crbl  2 (2) jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
kourtney kardashian si travis
anamaria prodan portret 0 jpeg