Dani Mocanu a lansat videoclipul în care apare tancul implicat în tamponarea mai multor mașini. A strâns deja peste 1 milion de vizualizări

Ultima actualizare:

Dani Mocanu a câștigat porecla „Dănuțu cu tăncuțu’” când videoclipul piesei „Tancuri de război” nici nu era gata de lansare. Acest lucru s-a întâmplat deoarece, în perioada în care clipul era turnat la Râmnicu Vâlcea, manelistul era într-un vehicul blindat utilizat ca recuzită și a fost implicat într-o tamponare chiar în timpul filmărilor.

Dani Mocanu, la turela transportorului britanic blindat Alvis Saracen
Dani Mocanu, la turela transportorului britanic blindat Alvis Saracen

Evenimentul a fost surprins pe cameră de câțiva martori, clipul accidentului devenind un veritabil teaser și, așa, videoclipul „Tancuri de război” a ajuns cea mai așteptată piesă. Atât de așteptată, încât după doar câteva zile de la lansare a strâns peste 1 milion de vizualizări pe YouTube și mai mult de 1500 de comentarii, dintre care multe nu sunt atât de „prietenoase”, menelistul fiind acuzat chiar că accidentul a reprezentat un jonglerie de PR pentru a-și promova piesa.

E ACUZAT CĂ A PURTAT UNIFORMĂ MILITARĂ CU ÎNSEMNE OFICIALE

Dani Mocanu a stârnit și o altă controversă, întrucât apare îmbrăcat, în videoclip, într-un echipament de camuflaj, purtând steagul țării și un tag pe care scrie România. Internauții l-au acuzat că a purtat abuziv și ilegal o uniformă militară cu însemne oficiale și chiar medalii. În realitate, medaliile sunt identice și au steagurile mai multor state: al României, Franței, Austriei sau al Germaniei.

Cert este că manelistul a reușit să stârnească o avalanșă de discuții și, evident... o audiență impresionantă.

Transportorul britanic Alvis Saracen utilizat în videoclip are 11 tone și a fost transformat în vehicul istoric pentru a putea circula pe drumurile publice. Dani Mocanu s-a plimbat cu fostul vehicul militar, miercuri, 13 aprilie, ore în şir pe străzile din Râmnicu Vâlcea, în timpul filmărilor pentru videoclipul manelei. În turelă a stat chiar el pentru a fi surprins de echipa de filmare. La un moment dat, blindatul englezesc a lovit mai multe maşini.

Martorii oculari au surprins momentul care a devenit mai apoi viral pe reţelele de socializare. De altfel, acela a și fost momentul în care unii fani i-au transmis mesaje prin rețelele de socializare utilizând apelativul „Dănuțu cu tăncuțu’”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net