Dani Oţil, accident la raliuri! Cum se simte acum prezentatorul tv

Mașina în care se afla Dani Oțil atunci când a ieșit din drum
Mașina în care se afla Dani Oțil atunci când a ieșit din drum

Dani Oţil a participat la Total Transilvania Rally, însă autoturismul în care se afla s-a oprit între copaci, după ce a ieșit din drum. Prezentatorul tv este cunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru motoare și mașini, însă de această dată el a trăit un adevărat șoc atunci când s-a văzut cu mașina în afara traseului.

Mașina echipajului în care s-a aflat a fost avariată. Dani Oţil şi Marc Banca se află în afara oricărui pericol, "ieşind" din autoturism fără nicio zgârietură! De asemenea, nu au fost alte persoane rănite la această competiţie, potrivit spynews.ro.

Vestea a fost făcut chiar de reprezentanţii Total Transilvania Rally, pe pagina oficială. De altfel, echipajul lui Dani Oţil nu este singurul care a întâmpinat astfel de probleme. Se pare că în a doua zi a competiţiei, sâmbătă, mai multe probe le-au dat bătăi de cap concurenţilor.

"Primele probe ale celei de-a doua zile de la Total Transilvania Rally 2019 le-au pus reale probleme sportivilor. Mai multe ieşiri în decor s-au produs pe proba specială “Beliş 2” (13,35) şi pe proba regină a raliului “Dângău 1” (30,17 km), unele dintre ele fiind urmate de abandonuri. Echipajul cu numărul 500, Dani Oţil / Marc Banca, s-a oprit între copaci pe PS5, iar echipajele Bogdan Năstase / Delia Năstase, cu numărul 81 pe maşină, şi Norman Kreuter / Michaela Kreuter, numărul 52 (foto ataşat), au avut parte de accidente spectaculoase pe PS6. Şi Bogdan Marişca a avut o uşoară ieşire în decor pe Dângău", se arată în comunicatul Total Transilvania Rally.


    Mașina în care se afla Dani Oțil atunci când a ieșit din drumFoto Facebook
Mașina în care se afla Dani Oțil atunci când a ieșit din drumFoto Facebook

Care a fost reacția lui Dani Oțil după cele întâmplate

"Am venit aici, stânga, mi-a plecat spatele, am lovit capul acesta de pod şi după aia, bă, unde-i maşina? Maşina este aici. Noi suntem bine, mă rog, ne-am distrat la vale", a povestit Dani Oţil pe internet, amuzat fiind acum de situaţie.

"Ne-a plecat maşina... De pe drum. Suntem bine. Maşina nu prea", a mai spus Dani Oţil.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
image
image
image
image
image
image
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg