Dani O┼úil: ÔÇťAm primit cea mai frumoas─â declara╚Ťie de dragoste!ÔÇŁ

18 februarie 2015
image
Dani O┼úil recunoa┼čte c─â a fost extrem de surprins de declara┼úia de dragoste a domni┼úeiFoto: arhiv─â personal─â

Vedeta Antena 1 a fost plăcut surprinsă de gestul unei admiratoare! În această dimineaţă (18 februarie), în timpul matinalului pe care îl prezintă, Dani Oţil (34 de ani) a dezvăluit că a primit cea mai frumoasă declaraţie de dragoste, sub forma unui desen.

Dani O╚Ťil a m─ârturisit ├«n cadrul matinalului de la Antena 1, ÔÇťNeatza cu R─âzvan ╚Öi DaniÔÇŁ, c─â a fost surprins s─â primeasc─â cea mai frumoas─â declara╚Ťie de dragoste, la care nici nu s-ar fi a╚Öteptat vreodat─â: o domni╚Öoar─â i-a oferit cadou un desen care a reprodus, ├«n mod fidel, propria lui motociclet─â. M─ârturisirea lu Dani O┼úil a fost cu at├ót mai surprinz─âtoare, cu c├ót domni╚Öoara ├«n cauz─â nu a avut niciodat─â ocazia s─â vad─â motocicleta ├«n realitate. Ea a reu╚Öit s─â o deseneze ├«n detaliu, v─âz├ónd-o pre╚Ť de doar c├óteva secunde. ┼×i asta doar atunci c├ónd Dani a expus-o, din c├ónd ├«n c├ónd, ├«n scurte filme sau fotografii postate pe re╚Ťelele de socializare. 

Dani O╚Ťil (35 de ani) a publicat o poz─â mai veche, de pe vremea c├ónd se iubea cu Mihaela R─âdulescu (46 de ani) jpeg
Dani O┼úil ┼či R─âzvan Simion, prieteni la cataram─â

Pe de alt─â parte, colegul de platou ┼či bunul lui prieten, R─âzvan Simion a p─ârut u╚Öor invidios vis-a-vis de neobi┼čnuita "declara╚Ťie de dragoste" primit─â de Dani. A┼čadar... a ad─âugat: ÔÇŁDac─â domni╚Öoara vrea s─â-mi deseneze ╚Öi mie motorul, e invitata meaÔÇŁ, a m─ârturisit prezentatorul tv. 

image
Dani Oţil este încântat de performanţele lui cu propriul motor
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
dorian popa babs jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg
3pelinel png
ramona olaru png
5leona lewis insarcinata png