Dani Oțil, atac la adresa colegilor de breaslă: «Eu am mâncare acasă»


    Lui Dani Oțil nu îi place să participe la evenimentele mondene, așadar le evită pe cât posibil Foto:Arhivă personală
Lui Dani Oțil nu îi place să participe la evenimentele mondene, așadar le evită pe cât posibil Foto:Arhivă personală

Dani Oțil (37 de ani) este un om foarte ocupat de când și-a deschis un restaurant, alături de un prieten apropiat care lucrează în domeniu, în urmă cu doi ani. Emisiunea Neața cu Răzvan și Dani și restaurantul îi ocupă tot timpul, dar prezentatorul nu se plânge, căci este mulțumit de felul în care se desfășoară lucrurile. Cunoscut pentru afirmațiile sale acide, Dani a dezvăluit recent de ce refuză să participe la multe dintre evenimentele mondene care au loc.

Prezentatorul Tv a participat recent la un eveniment, la care și-a făcut apariția pe scuter, și a vorbit despre proiectele pe care le are, dar a dezvăluit și de ce nu este un fan al întrunirilor mondene. Explicația pe care a furnizat-o Dani pentru lipsa dorinței de a participa la evenimente alături de colegii săi poate fi considerată, de către unii, o insultă la adresa unora dintre vedetele autohtone. 

“Eu am de mâncare acasă. Sunt unii care vin la toate evenimentele posibile, cred că nu au mâncare sau suc sau apă… sau șpriț. Eu am și restaurant, și-n loc să mănânc la ații, mănânc la mine”, a declarat Dani Oțil, potrivit Libertatea. 


    Așa arată restaurantul lui Dani Oțil în interior Foto: Click!
Așa arată restaurantul lui Dani Oțil în interior Foto: Click!

Dani Oțil este proprietarul restaurantului The Grill, din zona Parcului Herăstrău. Cu puțin timp înainte de a deschide restaurantul, Dani Oțil a povestit despre decizia care a stat la baza deschiderii acestui local. 

”De 20 de ani încoace, eu nu mănânc acasă. Aşa că, tot umblând şi mâncând, am strâns o mulţime de idei, alături de asociatul meu, care a avut trei restaurante în Londra şi acum s-a mutat în România. Am zis că trebuie să se concretizeze ceva, pentru început într-un concept de cafenea, nu neapărat cu mâncare gătită. Apoi, am zis că e păcat de resurse şi am decis să mai punem nişte bani şi să facem un restaurant. Trei sferturi din meniu este inspirat din America de Sud”, ne-a povestit Dani Oţil. 

Dani nu mai este prezentator la X Factor

Răzvan și Dani nu mai prezintă emisiunea X Factor, de la Antena 1, după șapte ani de colaborare, așadar Dani va avea mai mult timp pe care să îl aloce pasiunilor sale, dar și clienților care trec pragul restaurantului său. Atunci când au fost contactați pentru a explica motivul pentru care nu vor mai prezenta show-ul muzical, matinalii au răspuns cât se poate de succint și au refuzat să ofere amănunte. 


    Razvan si Dani au prezentat X Factor timp de 7 ani
Razvan si Dani au prezentat X Factor timp de 7 ani

„Simplu, direct, de anul acesta nu mai prezentãm X Factor. Au fost şapte ani minunaţi. Au fost şapte ani de emoţie pură. Au fost şapte ani de poveşti de viaţă. Timpul trecut al verbului nu înseamnă pentru noi renunţare, ci doar o rearanjare a ideilor. Mulţumim!”, au declarat aceștia. 

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
couple 7353748 1920 jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
madalina manole facebook jpg
horoscop jpg
sex jpg
323134720 3051397911822651 82400353157142897 n jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina