Dani Oțil, fără pereche, dar cu gânduri mari: «O să îl fac de râs»

Ultima actualizare:

    Dani visează să devină tatăFoto:Arhivă personală
Dani visează să devină tatăFoto:Arhivă personală

Dani Oțil (37 de ani) este cunoscut pentru umorul său și pentru perechea comică pe care o formează alături de colegul de emisiune, Răzvan Simion. În ciuda faptului că scrie destul de des pe pagina sa personală de Facebook tot felul de întâmplări din viața sa, el evită să vorbească despre aspectele situației sale amoroase. De această dată a făcut o excepție și, cu câteva zile în urmă, a devăluit care este cea mai mare dorință a sa.

Dani Oțil visează să devină tată, deși încă nu a întâlnit-o pe cea care va fi mama copiilor săi. Prezentatorul a dezvăluit în cadrul matinalului pe care îl moderează alături de Răzvan Simion că se gândește la momentul în care va deveni tată și va trebui să îl învețe pe cel mic lucrurile elementare. Dani a declarat că dorește un băiat și că va fi un părinte care se va juca foarte mult cu copilul său. Mai mult decât atât, el a glumit spunând că intenționează să întocmească o colecție de momente penibile în care protagonist este băiatul său pentru a i le putea povesti iubitei acestuia, atunci când fiul său va veni cu o prietenă acasă.

 „Visul meu când o să am copii, în prima parte a vieții o să-l îmbrac în lucruri super ciudate. De exemplu, când se târâie o să îl îmbrac în ţestoasă, când învață să meargă greu îl îmbrac în Bambi, că îi mai scapă picioruțele. Toate astea o să le folosesc împotriva lui când o să aibă 18 ani și o să vină cu o fată acasă și încearcă să o pupe după șifonier. O să îl fac de râs, a spus prezentatorul TV. „ O să zic, ce bine că ai venit. Valentina,  ia un loc, să ți-l arăt pe mucosul acesta când făcea pe el”,  a adăugat Dani, distrându-se copios. 


    Dani Oțil păstrează legătura cu Mihaela RădulescuFoto:Arhivă personală
Dani Oțil păstrează legătura cu Mihaela RădulescuFoto:Arhivă personală

Despre femeile din viața lui Dani Oțil nu se cunosc prea multe detalii, căci acesta încearcă să păstreze discreția. Fostul iubit al Mihaelei Rădulescu a mărturisit, totuși, că îi este recunoscător "divei de Monaco" pentru succesul pe care îl are acum în rândul repezentantelor sexului frumos. "Eu mai vorbesc cu Mihaela și avem glumele noastre. De fiecare dată când vorbim îi mulțumesc pentru viața mea sexuală de după ea în următorii doi ani. Doi ani după relația cu Mihaela... Doamne! Mă simțeam o unealtă, o ustensilă”, a povestit Dani Oțil la Antena 1, la sfârșitul anului trecut. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
beyonce instagram jpg
banner anamaria prodan png
banner dorian popa png
shakira coachella jpg
alina puscas jpg
florinel de la visina jpg
banner oana roman png
veronica si viorel stegaru 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net