Dani Oțil și soția, vacanță de lux în Maldive! Uite cât de sexy este Gabriela Prisăcariu în costum de baie

Dani Oțil (43 de ani) are cu ce se lăuda. Vedeta de la Antena 1 are o carieră de invidiat și o soție frumoasă! Zilele acestea, cei doi amorezi se află într-o vacanță de lux în Maldive unde se relaxează de zori și petrec timp de calitate împreună după un an destul de încărcat.

Gabriela Prisăcariu (31 de ani) și Dani Oțil s-au cunoscut chiar pe holurile Antenei 1, în urmă cu câțiva ani, s-au logodit la începutul anului 2020, iar de atunci sunt mai fericiți ca niciodată. Mai ales că au un băiețel împreună, pe micuțul Tiago, care îi completează pe amândoi.

În cele mai recente fotografii postate de cei doi, din vacanță, din Maldive putem vedea cât de frumos se relaxează Gabriela și Dani, dar și cât de sexy este partenera de viață a prezentatorul TV. Asta pentru că blondina nu se sfiește să se lase fotografiată de blițurile aparatului foto, în costum de baie, și să postele imaginile pe conturile sale de socializare.

În cele mai recente imagini publicate de Gabriela pe contul său de socializare putem vedea foarte ușor ce trup bine definit are după ce a tras din greu de fiare în sala de sport.

„Wow! Super faină poza!”, „Copertă de revistă”, „Frumusețe”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de blondină din partea internauților.

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, are trup de felină

În trecut, soția lui Dani Oțil ne mărturisea care este secretul trupului său perfect și cum reușește ea să se mențină mereu în formă:

„Am nişte gene foarte bune, le moştenesc de la mama mea, aşa că să nu vă mai întrebaţi de ce mi se spune «Miss Funduleţ». Cu greutatea nu am avut niciodată probleme, nu mănânc produse fast food, ci doar ce găteşte mama mea: sarmale, ciorbiţe, clătite, cozonaci, plăcinte şi multe altele. Sunt singură la părinţi şi mă răsfaţă mama. Nu practic sporturi de performanţă. În liceu, mi-am luat scutire de la ora de sport, dar de doi ani merg la sala de fitness”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net