Daniel Iordăchioaie, față în față cu iubitul fostei soții. Gestul de necrezut făcut de Nouria Nouri

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie (54 de ani) iubește din nou! Actriţa Nouria Nouri (47 de ani) s-a afișat la un eveniment monden alături de noul ei partener de viață, iar Click! a reușit să obțină mai multe informații despre relația lor amoroasă, dar și despre întâlnirea dintre actualul partener și fostul soț.

Întâlnire între Daniel Iordăchioaie, fosta soție și noul ei iubit!

În urmă cu nouă ani, Nouria Nouri a divorțat de Daniel Iordăchioaie. Așa că în anul 2019, actrița ne-a anunțat că se mărită cu Ionuț Constantin, un bărbat cu patru ani mai mare decât ea, de profesie broker. Ei bine, cei doi s-au despărțit, iar acum am aflat că fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie este în brațele altui bărbat. Cei doi au o relație de șase luni.

„Sunt foarte ok! M-ai prins în cea mai bună perioadă din viața mea. Pentru că, în sfârșit, îmi merg toate bine după o perioadă mai grea în care aveam senzația că totul stă pe loc având în vedere că a fost și cu pandemia aceasta.

Au început să meargă și pentru mine lucrurile bine  atât profesional, cât și personal. Iubitul meu nu vrea să se arate, dar eu sunt foarte mândră de el, eu l-aș arăta toată ziua, oriunde, oricând.

El este discret, nu face parte din showbiz și de asta vrea oarecum să păstreze discreția. Suntem împreună de jumătate de an și este frumos, minunat, tot ce se întâmplă între noi. Și chiar astăzi le spuneam prietenilor mei că un bărbat ca să stea cu mine trebuie să fie foarte inteligent.

Întotdeauna mi-am dorit un partener de la care să am ce învăța și eu, nu doar el de la mine și în sfârșit l-am găsit. Iubesc din tot sufletul și sunt foarte fericită. Iubitul meu este economist și are trei mastere în marketing și economie iar acum face și un modul psiho-pedagogic să predea copiilor.”, a declarat Nouria Nouri pentru Click!

Actrița ne-a mai spus și cât de evoluată este relația sa cu actualul partener de viață, însă nu vă gândiți că are în plan să se mărite din nou.

„Să știi că nu ne-am gândit la nuntă. Trăim atât de bine și frumos acum, eu am mai fost o dată măritată, am făcut nunta atunci și nu mi-a folosit la nimic. Copiii îl cunosc pe actualul iubit, petrecem timp împreună, au foarte multe de învățat de la el. Facem totul împreună. Dacă unul taie roșiile celălalt spală farfuriile”, a declarat Nouria Nouri, pentru Click!.

Citește si: Cum arată Daniel Iordăchioaie după ce s-a luptat cu cancerul

Daniel Iordăchioaie îl cunoaște pe iubitul fostei soții

Nouria Nouri și Daniel Iordăchioaie au fost căsătoriți timp de 14 ani. În urma mariajului avut, cei doi au doi copii mari: pe Darius și Salma, așa că de dragul celor doi copii, foștii soți au rămas prieteni.

Ba mai mult, cântărețul l-a cunoscut pe actualul ei partener. „Cu Daniel sunt în relații bune. Vorbim despre copii, este singurul subiect pe care îl avem de dezbătut, copiii, plus că ne înțelegem foarte bine. Deja au trecut nouă ani de la divorț. S-au dus resentimentele, s-au dus supărările. Ne înțelegem ok. Daniel îl știe pe bărbatul cu care sunt. Am fost împreună la școală la fiica noastră, la serbări, dar nu le-am făcut cunoștință, că nu suntem chiar în <Tânăr și neliniștit> în telenovelă”, a conchis pentru Click!  Nouria Nouri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net