Daniel Onoriu, încă în stare critică! "Dacă există 1% șanse de supraviețuire, noi ne agățam de ele!"

daniel onoriu jpeg
Daniel Onoriu este internat în stare gravă la Spitalul FloreascaFoto: arhivă personală

Daniel Onoriu a fost supus în urmă cu două săpămâni unei operații de micșorare a stomacului la o clinică particulară din Turcia. Revenit în țară, pilotului i s-a făcut, brusc, rău și fost internat de urgență la Spitalul Floreasca cu hemoragie internă. Acolo, medicii l-au operat. La această oră, pilotul de raluri se află în stare critică și este intubat.

„Daniel este în continuare internat la secția de Terapie Intensivă de la Spitalul Floreasca. Este în continuare în stare critică, dar este în viață. Pe 24 noiembrie, a făcut o intervenție de micșorare de stomac. A ajuns acasă șia căzut din picioare, a văsat sânge. A căzut peste soția lu, care din fericire a avut putere să-l ridice. A pierdut doi litri de sânge. E în stare critică acum. Dacă există unu la sută șanse de supraviețuire noi ne agățăm de ele! Colegii lui motocicliști s- au mobilizat, s-a completat necesarul de sânge încă de la primele ore ale dimineții după ce am dat anunțul. Le mulțumim!”, a declarat Rebeca Onoriu, mătușa lui Daniel Onoriu și fiica cea mică a lui Gabi Luncă.

Daniel Onoriu este băiatul fiului din prima cănicie a lui Ion Onoriu

Daniel Onoriu, cunoscutul pilot de raliuri este nepotul regretatei cântărețe de muzică lăutărească Gabi Luncă, însă prin alianță. Daniel este băiatul fiului lui Ion Onoriu, soţul lui Gabi Luncă, însă din prima căsătorie a acordeonistului. „Daniel este nepotul meu! Este băiatul fratelui meu cel mare, din prima căsătorie a tatălui meu! E ca și fratele meu, noi am crescut împreună, e prietenul meu! Suntem o echipă! Ultima dată am vorbit cu el înainte de operație. Ne-am spus că ne iubim pe camera video”, a mai spus Rebeca Onoriu, fiica cea mică a lui Gabi Luncă.

În 1964, Gabi Luncă, atunci în vârstă de doar 26 de ani, s-a căsătorit cu Ion Onoriu. Acordeonistul era originar din Comuna Fântanele, județul Dâmbovița. Înainte să o cunoască pe Gabi Luncă,el a mai fost căsătorit o dată. În cartea „Gabi Luncă și Ion Onoriu: Povestea vieții noastre”, marea artistă a vorbit despre prima soție a acordeonistului, cu care l-ar fi și împărțit pe Ion Onoriu ani de zile.

„Zece ani, Onoriu mergea şi la fosta nevastă de vreo două-trei ori pe săptămână. Norocul meu a fost că nu am fost deloc geloasă. Dumnezeu m-a întărit. Adevărul era că nu-mi convenea deloc când Onoriu pleca la Fântânele. S-a căsătorit pe apucate, nu a făcut acte, s-a despărțit din pricina problemelor și a umblat după cum a crezut el de cuviință ani la rândul. Vreau să scrii pentru copiii mei, să știe și ei de ce am lăsat-o pe mama lor, că eu de câte ori le-am povestit despre viața mea nu puteau să înțeleagă pentru că eram tineri, dar, când eu nu voi mai fi, îmi vor da dreptate. Nicoleta este căsătorită cu un băiat, foarte bun acordeonist, Gheorghiță Preț și împreună au treisprezece copii. Costel, pe care l-a iubit cel mai mult, are doi copii și șase nepoți, iar Puiu, cel mic, când eu m-am căsătorit cu Onoriu avea trei ani și jumătate, are acum trei copii, doi băieți și o fată și are 8 nepoți”, a povestit celebra interpretă de muzică de petrecere în cartea pe care a scos-o la 69 de ani.

Acordeonistul Ion Onoriu a decedat pe 28 ianuarie 1998. Gabi Luncă s-a stins din viață pe 2 aprile 2021, de Covid.

horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
andreea mantea 2 JPG
6 baza 1 garsoniera jpg
Aragaz - gaze FOTO Shutterstock
Vladimir Putin alături de cei 4 lideri ai teritoriilor ucrainene anexate FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png