Daniel Robu a revenit în ţară după o absenţă de un an şi jumătate


    Săptămâna aceasta, Daniel ne-a făcut  o vizită la redacţieFoto: Dorin Constanda
Săptămâna aceasta, Daniel ne-a făcut o vizită la redacţieFoto: Dorin Constanda

În urmă cu un an şi jumătate, cântăreţul Daniel Robu părăsea România. A renunţat la familie, la prieteni, la locurile dragi şi a început o nouă viaţă în America. Simţea că aici stagnează profesional şi avea nevoie de o provocare. „Dacă nu făceam pasul, aş fi regretat mai târziu”, explică el.

Acolo a luat-o de la zero şi nu i-a fost deloc uşor. Dar încet, încet, s-a acomodat, şi-a făcut prieteni, relaţii şi a pătruns în lumea artistică din Las Vegas, acolo unde locuieşte. Face muzică de film, orchestrează pentru artişti americani, înregistrează piese în studio, predă lecţii de chitară şi lucrează chiar şi ca model în diverse reclame. Se simte bine acolo, acum, dar îi e cumplit de dor de casă.

„Niciodată nu am fost atât de mult timp plecat din ţară. Se acumulase un dor imens de prieteni, de fetele noastre frumoase, de parcuri, de aerul de aici, de lucrurile simple... Mai devreme am mâncat o savarină la cofetăria mea preferată din Bucureşti şi a fost fără egal. Am venit de Paşte şi voi sta până săptămâna viitoare. Parcă tot nu m-am încărcat suficient cu tot ce mi-a lipsit de acasă, dar promit să vin mai des. Poate în vară...”, mai spune artistul, care săptămâna viitoare îşi face din nou bagajele şi ne spune la revedere. 

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
FotoJet (1) jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
concediul de odihnă
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
caine covid carantina china foto twitter jpg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg