Daniel Robu, aşa cum nu l-ai văzut niciodată. Are un băieţel de cinci luni

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În ultimii doi ani, viaţa lui Daniel Robu a luat o turnură surprinzătoare. Artistul din fosta trupă De La Vegas a renunţat la visul american şi s-a întors în ţară, aici şi-a întâlnit jumătatea şi de cinci luni e tătic. Stă într-o casă nouă şi tot nouă este şi trupa pe care şi-a înfiinţat-o recent.

Nu-i este teamă de provocări, iar viaţa lui e plină de schimbări şi de surprize. În primăvara lui 2014, Daniel Robu renunţa la tot pentru a o lua de la zero peste ocean, în Las Vegas. A locuit acolo până în luna decembrie 2015, când dorul de casă l-a convins să revină pe meleagurile bucureştene. Se felicită în fiecare zi pentru decizia sa pentru că acum e cu adevărat împlinit.

„În urmă cu un an şi jumătate am cunoscut-o pe Cătălina. A fost o chimie între noi, iar lucrurile au evoluat natural. Am ajuns în acel punct al relaţiei când am zis că, dacă e să apară şi un bebe, va fi o binecuvântare. Iar el a venit. Îl cheamă Patrick Davian, are cinci luni şi e bucăţică din mine”, ne spune Daniel, în timp ce ne prezintă cu mândrie bebeluşul. E topit după el.

„Daniel e tăticul la superlativ. Ştie să-l schimbe, să-i prepare biberonul şi îl adoarme cântându-i din Frank Sinatra”, ne dezvăluie, râzând, Cătălina, de profesie manager de comunicare la o clinică medicală. Se va întoarce în curând la serviciu. Daniel e şi el ocupat cu repetiţiile, în ultimele luni şi-a înfiinţat o trupă şi deja sunt solicitaţi la evenimente. „Un copil nu trebuie să fie o piedică în calea planurilor tale, ci o continuare firească a vieţii”, spune artistul.

Este neschimbat, poate cu câteva kilograme mai slab. „Ce să fac, o noapte dorm bine, una nu. Apoi, înainte mergeam mai des la sală, acum nu prea am timp”, explică el. În ceea ce priveşte alimentaţia, artistul e adeptul echilibrului. A învăţat de-a lungul timpului ce-i face bine şi ce nu, şi-a format un ritual al lui, ştie cum să-şi întărească imunitatea, cum să gătească sănătos.


    Pe iubita lui,  Cătălina, a  întâlnit-o în  urmă cu un  an şi jumătate
Pe iubita lui, Cătălina, a întâlnit-o în urmă cu un an şi jumătate

Spre exemplu, dimineaţa bea pe stomacul gol un pahar de apă amestecată cu o linguriţă de bicarbonat de sodiu şi suc de lămâie. „Îmi fac aşa ceva de ani de zile, e cel mai bun alcalinizant pentru organism”, spune Daniel. Apoi ia o lingură de cătină cu miere, pentru imunitate, şi mănâncă o banană. Pe timpul zilei mai consumă o lingură de „căpăceală” (n.r. capacul de la fagure, cu care albinele „sigilează” mierea depusă). Micul dejun propriu-zis e compus din omletă, sau cereale cu lapte de quinoa, sau iaurt cu musli.

Cu una – două ore înainte de masa de prânz ia o gustare formată din fructe, pentru că, spune el, atunci se asimineală cel mai bine. Prânzul este cea mai consistentă masă, când mănâncă supe-creme, peşte cu diverse garnituri de legume, friptură la cuptor, iar cina e una uşoară - salate, cartofi gratinaţi, mămăliguţă cu brânză şi smântână etc. “Eu sunt slab de felul meu, însă acest stil alimentar a contribuit, m-a ajutat să mă menţin. Probabil că dacă n-aş avea grijă şi stilul meu de viaţă ar fi unul dezordonat, m-aş îngrăşa”, mai spune Daniel.

Face cei mai buni papanaşi

simeon stalpnicul png

Daniel a început să gătească mai des în perioada în care era în America. Acum, se completează în bucătărie cu iubita lui, Cătălina. “Fiecare e pe bucăţica lui. Eu, spre exemplu, sunt expert în papanaşi. Folosesc 1 kg de brânză de vaci, 2-3 ouă, stafide cât cuprinde, 3-4 pliculeţe de zahăr vanilat, coajă rasă de portocală şi făină după ochi. Aluatul să fie doar atât de tare cât să poată fi modelat cu mâna. Se prăjeşte în ulei, se scurge bine şi se mănâncă exact aşa, fără smântână şi dulceaţă”, spune artistul.

Şi-a înfiinţat o nouă trupă


    Mănâncă zilnic   fructe şi cătină cu  miere, pentru  întărirea imunităţii
Mănâncă zilnic fructe şi cătină cu miere, pentru întărirea imunităţii

După De la Vegas, Daniel Robu a început o carieră solo, a fost compozitor, a predat lecţii de chitară în America şi multe altele.

simeon stalpnicul png

Însă acum, odată întors în România, a decis să dea un suflu nou carierei muzicale şi, alături de alţi 6 muzicieni, a înfiinţat trupa Daniel Robu & The Agents. Fac repetiţii de două ori pe săptămână.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net