Daniela Crudu filmează pentru nea Mărin aproape goală. Imagini sexy de la mare

Ultima actualizare:

    Dezinhibată cum o ştim, Daniela Crudu a rămas cu sânii pe afară, spre deliciul cameramanilorFotografii: Blitz
Dezinhibată cum o ştim, Daniela Crudu a rămas cu sânii pe afară, spre deliciul cameramanilorFotografii: Blitz

Vara asta pe plaja Saturn-Venus e vânzoleală mare. Pentru că aici şi-a instalat cartierul general echipa emisiunii „Serviţi, vă rog!”, de la Antena 1, în frunte cu Nea Marin, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu. Iar primele „victime” din această săptămână sunt surorile Crudu, Jorge şi Romică Ţociu.

Nici bine nu a început vara, iar vedetele noastre au plecat la mare, însă în interes de serviciu. Cei de la Antena 1 au demarat noi filmări pentru „Serviţi, vă rog!”, reality-show prezentat de Marin Barbu (61 de ani), alias Nea Mărin. Primele „victime” dintre mondeni care au ajuns pe plaja Saturn-Venus, unde au loc filmările, au fost surorile Crudu, Daniela (30 de ani) şi sora ei mai mare Ana, alături de George Papagheorghe (36 de ani), adică Jorge şi actorul Romică Ţociu (57 de ani).

Nea Mărin şi Jorge nu-şi pot desprinde privirile de fundul Cruduţei
Nea Mărin şi Jorge nu-şi pot desprinde privirile de fundul Cruduţei

Ei au fost primii care au avut treabă în jurul rulotelor unde probabil locuiesc pe durata filmărilor. Cruduţa şi-a etalat formele apetisante prin parcul de rulote şi la un moment dat cineva din echipă i-a schimbat bateriile la lavaliera-microfon, fiind cu ochii în formele apetisante ale brunetei.

Se ştie că vedeta e nonconformistă şi nu se sfieşte să iasă îmbrăcată neglijent pe afară, mai mult dezbrăcată decât cu haine pe ea. Tocmai bine pentru că aşa, mai mult goală decât îmbrăcată, nurii Danielei i-au făcut pe cei aflaţi la plajă să se uite doar la ea şi la nimeni altcineva.

Bietul operator, şi el a avut o sarcină grea
Bietul operator, şi el a avut o sarcină grea

Nici sora ei nu se lasă mai prejos, însă Ana nu o poate întrece pe Daniela Crudu la capitolul „reparaţii capitale” şi îmbunătăţiri de mii de euro pe care şi le-a făcut în ultimii 13 ani.

Dar Daniela e dezinhibată şi nu are probleme să umble pe plajă mai mult dezbrăcată. De remarcat în imaginile surprinse de fotografii Click! că vedeta are un costum de baie minuscul care nu cuprinde bine nici sânii, nici fundul.

Daniela şi-a adus şi sora mai mică la emisiunea de la Antena 1
Daniela şi-a adus şi sora mai mică la emisiunea de la Antena 1

În acelaşi loc, fotografii Click! l-au surprins pe Nea Marin îmbrăcat lejer, în timp ce a intrat peste Liviu Vârciu (38 de ani) în rulotă şi l-a -altoit cu joarde probabil smulse din apropiere. Şi nu oricum, ci filmaţi la peste 30˚C, căci au fost şi la mare temperaturi infernale. Liviu, care era în chiloţi şi maieu, primea lovituri pe bune şi urla ca din gură de şarpe, de îl auzea toată plaja.

Nea Mărin intră în rulotă după Vârciu şi-l altoieşte cu joardele
Nea Mărin intră în rulotă după Vârciu şi-l altoieşte cu joardele

Echipa, în frunte cu Nea Marin şi Liviu, s-a distrat, iar artistul a şi încasat câteva lovituri pe care le va ţine minte, cu siguranţă, multă vreme de acum încolo.

Romică Ţociu şi Jorge, care erau îmbrăcaţi şi ei de vară, unul în tricou alb altul cu o cămaşă înflorată, s-au distrat la maxim de ce păţea colegul lor şi s-au băgat şi ei în seamă.

Vârciu nu se lasă mai prejos şi aruncă în coregraf cu apă
Vârciu nu se lasă mai prejos şi aruncă în coregraf cu apă

Mai mult, Jorge i-a făcut ochi dulci unei domnişoare care l-a recunoscut şi nu s-a dat în lături să facă poze la „locul de muncă” pentru a le publica pe reţelele sociale. Povestea merge mai departe şi, în zilele viitoare, după ce Jorge, Romică Ţociu şi surorile Crudu vor pleca de la mare, se întorc noi vedete care vor fi puse la muncă de Nea Marin şi altoite dacă nu fac ce li se spune.

Click! spune

Daniela Crudu şi-a operat nasul, guşa, bărbia şi şi-a pus silicoane de două ori. Ea merge lunar să-şi injecteze buzele cu acid hialuronic şi şi-a modificat forma sprâncenelor. Îşi întinereşte pielea şi face tratamente pentru eliminarea cearcănelor şi a pungilor de sub ochi. În plus, şi-a tunat talia prin îndepărtarea grăsimii de pe abdomen şi coaste. Toate intervenţiile au costat 6.000 de euro. 

Pe surorile Crudu le vezi sexy şi la «Chefi la cuţite»

Marţi seara, de la ora 20.00, la Antena 1, sezonul special „Chefi la cuţite” dedicat familiilor îşi va desemna câştigătorul premiului de 10.000 de euro. 

Marea finalã va puncta şi o premieră absolută în ceea ce îl priveşte pe chef Sorin Bontea: campion al trofeelor câştigate până acum, Bontea nu are nici o echipă în finala de diseară. Cruduţa şi echipa ei sunt în concurs şi afişează un decolteu de infract. Familia Crudu, coordonată de chef Scărlătescu, şi-a asigurat ultimul loc în finală. 

„Urmează o echipă senzaţională, fantastică, fabuloasă, cea mai tare echipă cu care aş putea să lucrez în viaţa asta – familia Crudu!”, şi-a prezentat chef Scărlătescu concurenţii alături de care a luptat în ultima zi înainte de marea finală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net