Daniela Crudu îl iartă pe iubitul croat care a bătut-o? Cum încearcă el să se revanșeze


    Daniela Crudu, la un pas să-și ierte iubitul bătăuș
Daniela Crudu, la un pas să-și ierte iubitul bătăuș

Daniela Crudu a fost titlul principal al ziarelor din România în ultimele zile, dar din păcate, nu pentru un motiv fericit. Ea a fost lovită brutal de iubitul ei după ce au petrecut o seară în club, iar în urma bătăii, Daniela a avut nevoie de îngrijiri medicale. Iată că, în urma declarațiilor făcute de surse apropiate familiei vedetei, reiese faptul că bruneta l-a iertat și ar putea exista o împăcare între cei doi.

Daniela Crudu a vorbit la telefon cu iubitul croat, și-a cerut iertare de la ea, deși în urmă cu doar două zile declara că nu considera că a făcut un lucru atât de rău și că de ar fi bătut-o cu adevărat, Daniela nu mai ieșea din spital. Iată că ar putea exista iertare din partea vedetei, deși bătaia primită de la el i-a cauzat o fisură la niverlul nasului, dar și multe alte răni pe întreg tot corpul, în special la față.

Fosta asistentă tv a reușit să fugă din mașina calvarului în care se afla în acea dimineață, când, după o seară în club, Sego Dubravko, iubitul croat, a snopit-o în bătaie. Din informațiile apărute în presă, dar și din declarațiile făcute de sora ei, Ana Crudu, Daniela a fugit din mașină, desculță și s-a ascuns într-o benzinărie, unde a chemat poliția pentru a primi ajutor și pentru a scăpa din mâinile violente ale bărbatului.

”Daniela Crudu a vorbit cu el, la telefon. S-au înțeles. El va plăti tot ce trebuie pentru ca ea să arate și mai bine ca înainte și, în plus, îi va da o sumă mare de bani, de ordinul câtorva mii de euro pentru ca să îl ierte. I-a promis că nu va mai face niciodată un asemenea gest cu ea, că nu o va mai bate. Ea l-a crezut, îl iubește probabil și, culmea, după ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi”, a declarat o sursă extrem de apropiată din familia Danielei Crudu, potrivit wowbiz.ro.

Ar putea exista o împăcare între cei doi?

Daniela ar găsi înțelegere în străfundurile inimii sale și i-ar putea ierta episodul de furie al iubitului, cu condiția a acesta să-i plătească toate costurile de spitalizare, dar și o intervenție la nas.

”Va plăti totul și, cu siguranță, va face multe altele pentru ca Daniela Crudu și restul familiei ei să fie liniștiți. Cred că toată lumea va câștiga din asta, iar Daniela va fi, cel puțin o bună bucată de vreme, în siguranțță lângă el. Croatul chiar regreta că a ajuns să o pocnească pe Cruduța”, a mai spus sursa citată mai sus.

Ce i-a mărturisit Daniela Crudu lui Dan Capatos după incident

Dan Capatos a reușit să ia legătura cu Daniela, iar cuvintele pe care i le-a spus vedeta prezentatorului tv au îngrozit pe toată lumea. Cruduța i-a mărturisit că dacă nu ar fi fugit atunci când el începuse să o lovească, el ar fi ucis-o, iarr fața i-a fost mutilată, în urma loviturilor.

„Dacă nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiți și plini de sânge’, i-a spus Daniela Crudu lui Dan Capatos.

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
cub horoscop bani
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu