Daniela Crudu, lovită în față, în burtă și peste picioare. Totul despre noaptea de groază trăită de brunetă

Cruduța  s-a iubit  și cu Nilă
Cruduța s-a iubit și cu Nilă

De la bal, direct la spital! Daniela Crudu a luat o bătaie soră cu moartea duminică dimineaţă, 9 februarie, de la iubitul croat cu care avea o relaţie de aproape un an. Vedeta a ajuns la Spitalul Universitar din Bucureşti cu nasul spart şi mai multe traumatisme pe corp. Bruneta nu a vrut, încă, să depună plângere penală împotriva celui care a desfigurat-o, însă Poliţia a emis un ordin de protecţie pentru 5 zile.

În decembrie, Daniela Crudu (30 de ani) se poza fericită cu iubitul, la schi în Austria. Atunci spunea despre el că este un om bun şi îl vedea bărbatul cu care ar vrea să facă şi copii, numai că acum, şi-a schimbat total părerea, după ce a primit o bătaie monstruoasă, în plină stradă.

Duminică, 9 februarie, ora 5.30, Daniela Crudu şi iubitul croat se întorceau de la o petrecere care avusese loc într-un local de fiţe din zona de Nord a Bucureştiului. Se îndreptau spre casa Danielei din cartierul bucureştean Rahova, însă nu au mai ajuns la destinaţie, pentru că la un semafor de pe prelungirea Ghencea, în urma unei scântei de gelozie aprinse de la nişte mesaje primite de vedetă, bărbatul care conducea un Bentley negru cu numere de Dubai s-a năpustit asupra vedetei cu o ploaie de pumni.

”A bătut-o! Se întorceau azi-dimineaţă de la club, băuseră amândoi, iar la semafor Daniela s-a trezit luată din senin la bătaie. I-a dat un pumn în faţă, are toată faţa vânătă şi nasul spart. A sărit din maşină desculţă”, a povestit pentru Click! o rudă de-a Danielei.

Cruduța și iubitul  care a bătut-o,  au fost  în vacanță  la schi
Cruduța și iubitul care a bătut-o, au fost în vacanță la schi

Ordin de protecţie pentru 5 zile

Vedeta n-a mai stat pe gânduri şi a sunat la 112, în jurul orei 5.30. Surse din Poliţie ne-au spus că echipajul trimis de la secţia 25 a găsit-o în faţa blocului. Iubitul violent, care o lovise în faţă, abdomen şi peste picioare n-o mai lăsase să intre în casă. Daniela n-a vrut să facă plângere penală împotriva iubitului, însă s-a dus la spital, pentru că avea dureri mari de la traumatismele cauzate de bătaie. A rămas internată până în jurul orei 10 dimineaţa, timp în care a fost „vizitată” încă o dată de poliţişti, care i-au dat să completeze şi un formular de evaluare a riscului, în vederea obţinerii unui ordin de protecţie provizoriu. Aceleaşi surse ne-au spus că poliţia a emis un ordin de protecţie contra iubitului croat pentru 5 zile, urmând ca Daniela să ceară în instanţă prelungirea acestuia. 

Polițiștii s-au sesizat din oficiu în cazul Danielei Crudu

”Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei. Apropiaţii vedetei spun că iubitul ar fi venit şi el la spital, dar nu ca să o întrebe ce are, ci ca să îi ceară cheile pentru a-şi lua hainele din casa ei şi să plece.

Daniela Crudu nu a fost operată

”Erau de un an împreună şi până azi nu s-au mai întâmplat incidente violente între ei. A sunat-o azi (n.r. duminiă) şi vrea să se împace cu ea, dar ea nu mai vrea. S-a spus că a fost operată. Nu este adevărat, nu a necesitat o astfel de intervenţie, ci doar bandaje, motiv pentru care Daniela a şi plecat acasă din spital. S-a reîntors apoi din cauza durerilor, dar acum (n.r. - duminică ora 14.00) este la poliţie, a fost chemată la secţia 25”. 

Daniela Crudu a avut numai iubiți cu bani

Ioan Neculaie o aducea la conacul lui cu elicopterul
Ioan Neculaie o aducea la conacul lui cu elicopterul

Daniela Crudu a învârtit pe degete numai bărbaţi cu bani. Şi-a început viaţa sexuală la 16 ani cu un bărbat cu 17 ani mai în vârstă decât ea. Este vorba despre afaceristul Bogdan Defta, sau Mucifer, cum i se spunea prin oraş, bărbatul care a ţinut-o în puf în casa lui din Buftea şi i-a dăruit un BMW Seria 5, de peste 50.000 de euro. 

Bogdan Defta, alias Mucifer, i-a cumpărat BMW
Bogdan Defta, alias Mucifer, i-a cumpărat BMW

În palmaresul amoros al Cruduţei intră şi celebrul afacerist Ioan Neculaie (62 de ani), pe care-l vizita în 2011, cu elicopterul. Pe atunci se spunea prin târg că el i-ar fi cumpărat apartamentul.


    Ioan Neculaie o aducea la conacul lui cu elicopterulFoto: arhivă Click!
Ioan Neculaie o aducea la conacul lui cu elicopterulFoto: arhivă Click!

A urmat fotbalistul Mihai Costea, alias Nilă (31 de ani).

Cu Leo de la Strehaia, Daniela a avut o… falsă aventură. I-ar fi cerut câteva mii de euro pentru o întâlnire, dar ghinion.

Mai târziu, aceasta a pus mâna pe un băiat de bani gata, Radu Maricuţa (26 de ani), fiul fostului primar de la Şelimbăr, judeţul Sibiu.

Daniela Crudu a debutat ca asistentă tv

Cruduţa şi-a pus silicoane la vârsta de 17 ani, pe semnătura tatălui său şi a început să facă show-uri erotice în cluburi. În 2009, Crudu a apărut în revista Playboy. Trei ani a jucat rolul de „vecină” în cadrul matinalului de la Antena 1. În ianuarie 2011, în urma unui scandal cu interlopul Leo de la Strehaia, Crudu a fost concediată de la ”Neatza cu Răzvan şi Dani”.

Daniela Crudu, la "Neaţa cu Răzvan şi Dani"
Daniela Crudu, la "Neaţa cu Răzvan şi Dani"

A revenit la scurt timp ca asistentă a lui Dan Capatos la acelaşi post. În 2013, ea a părăsit emisiunea din cauza geloziei iubitului ei, Mihai Costea. A ajuns asistentă la Superbingo Metropolis, apoi a fost „burlăciţă” în cadrul reality show-ului Burlăciţa difuzat pe Antena 1. Crudu a mai participat şi la emisiuni precum Vaporul iubirii, Poftiţi pe la noi, Splash! Vedete la apă, iar acum un an, la Asia Express. 

Pe vremea când era asistentă la "Un show păcătos", alături de Mădălina Pamfile
Pe vremea când era asistentă la "Un show păcătos", alături de Mădălina Pamfile
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
cub horoscop bani
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu