Daniela Crudu, reclamă la băuturi alcoolice: «Dacă te trezești cu vodka în pat...»


    Și-a etalat  trupul  de divă
Și-a etalat trupul de divă

Daniela Crudu (30 ani) se descurcă perfect cu banii, după ce a renunțat la postul de asistentă, căci participă la concursuri tv și este imaginea unei săli de jocuri de noroc.

În plus, face reclamă și la lenjerie intimă. Cum Danielei îi plac distracțiile, fiind adesea surprinsă în toiul petrecerilor cu paharul în mână, iată că a prins un nou contract, la  băutură. Zilele trecute, Cruduța și-a postat pe conturile sociale o fotografie în care apare tolănită în pat și înconjurată de mai multe sticle de vodkă: “Dacă te trezești luni dimineață cu vodka în patul tău, s-ar putea să fii în Rai”. Daniela și-a etalat cu acest prilej și bustul siliconat, dar și trupul lucrat din greu la sala de sport.

Daniela Crudu și-a schimbat silicoanele

Daniela Crudu a împlinit recent 29 de ani și, cu această ocazie, a dorit să facă o mică schimbare din punct de vedere estetic, care, spune ea, o ajută să se simtă mai bine în propria piele și o face să fie mai fericită. Fosta asistentă TV și-a pus de curând o pereche de silicoane mai mari, renunțând la cele vechi pe care le avea deja de 12 ani.

„Eram în depresie, am simțit nevoia de o schimbare. Mi-am dorit un bust proeminent, omul când îmbătrânește o ia razna. Nu eram feminină, acum sunt. Aveam plângeri, nu îi mai schimbasem de 12 ani. Trebuia să se vadă. Mie îmi place să mă pozez non-stop. În ultimul timp mi se părea că sunt prea mici în poze, acum mi se pare că se văd mai marfă. Vreau să le mai schimb când o să fac un copil, le fac mai mari”, a dezvăluit Daniela Crudu, în cadrul emisiunii Xtra Night Show. 

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu