Daniela Gyorfi a rămas cu sechele! Tatăl ei e de vină


    Daniela Gyorfi nu are o relaţie prea bună cu tatăl eiFoto: Facebook
Daniela Gyorfi nu are o relaţie prea bună cu tatăl eiFoto: Facebook

După moartea mamei ei, cântăreaţa a rămas singură. Daniela Gyorfi a mărturisit că nu şi-a mai văzut tatăl de foarte mulţi ani şi că bărbatul şi-a refăcut viaţa cu altcineva. Femeia cu care trăieşte a avut multe conflicte cu mama Danielei, iar artista preferă să stea departe de ei.

Relaţia tensionată pe care o are cu tatăl ei este cauzată de întâmplări din trecut. Se pare că părintele Danielei Gyorfi (47 de ani) venea ameţit de aburii alcoolului şi făcea scandal. Artista era pe atunci doar un copil însă îşi aminteşte că era nevoită să fugă de acasă pentru a evita să audă toate discuţiile.  "Făcea scandaluri... Probabil că şi mama îi zicea câte ceva, că nu îi plăcea să vină beat. Se lăsa cu obiecte sparte prin casă, cu alergături. M-a traumatizat acea experienţă. Nu este simplu să te trezeşti, copil fiind, seara, fugind pe scări în dreapta, în stânga, ducându-te pe la vecini. O rog pe doamna care trăieşte cu tatăl meu să mă sune dacă îi este greu să aibă grijă de el. Pot să ajut şi eu. Eu cu ea nu am avut nimic de împărţit, dar ea cu mama au avut multe să-şi spună", a spus Daniela Gyorfi la Antena Stars. 

Artista a trecut printr-un adevărat coşmar cţnd mama ei s-a stins din viaţă. În urmă cu aproape doi ani şi jumătate doamna Ani se stingea din viaţă pe un pat de spital din cauza cancerului de plămâni de care suferea.  

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
prater jpg
cub codruta filip png
Mark Rutte FOTO EPA-EFE
Cristiano Ronaldo FOTO EPA EFE (2) jpg
image
image
image
image
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu