Daniela Györfi dezvăluie cum a trecut peste infidelităţile iubitului

18 aprilie 2015
image
Daniela, George şi fetiţa lor, Maria

În această seară, de la ora 22.30, pe Prima TV, invitata lui Alexandru Constantin este Daniela Gyorfi care a povestit, printre altele, cum a reuşit să treacă peste infidelităţile logodnicului ei.

Celebra cântăreaţă şi George Tal sunt împreună de 7 ani şi au o fetiţă de patru ani. Daniela recunoaşte că relaţia lor a fost plină de năbădăi. „Am avut şi noi meciurile noastre. Bine, nici n-aş vrea să mint să spun că l-am prins în fapt. Au fost multe discuţii, multe fete, multe mesaje, dar nimic concret.

Chiar dacă a trecut peste zvonurile că logodnicul ei ar fi înşelat-o, cântăreaţa a mărturisit că nu ar suporta să-l vadă pe George în pat cu alta. “E bărbat, sunt convinsă că se uită. Important e cum se comportă acasă şi să facă lucrurile în aşa fel încât să nu fie ceva evident, pentru că atunci, îţi dai seama că… omor moldoveanu”.

image
Daniela, George şi fetiţa lor, Maria

Daniela mai povesteşte şi cât de greu i-a fost să reuşească în muzică, ea fiind mereu un copil sărac, dar şi motivul incredibil pentru care a fost interzisă de la Televiziunea Română pentru doi ani. Tot în această seară, vezi cum arăta cântăreaţa în urmă cu 24 de ani, când s-a lansat pe piaţa muzicală. 

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
cub ioana ginghină animat gif
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png
image png
1 doinita oancea poveste jpg jpeg