Daniela Gyorfi, experiențe paranormale în propria casă: “Eu sunt cea care nu las spiritul mamei să plece“

Ultima actualizare:

    Anica Diță, încadrată de Daniela Gyorfi și George Tal. Poză realizată în aprilie 2009foto: Click!
Anica Diță, încadrată de Daniela Gyorfi și George Tal. Poză realizată în aprilie 2009foto: Click!

7 ani au trecut de la decesul mamei Danielei Gyorfi (51 de ani), Anica Diță. Solista păstrează și acum lucruri personale de-ale femeii și spune că trăiește, în propria casă, experiențe pe care nu și le poate explica.

Anica Diță s-a stins din viață la vârsta de 62 de ani, după 33 de ani de luptă cu paralizia, dar şi cu boli precum diabetul sau cancerul pulmonar. Daniela Gyorfi a fost cea care îngrijit-o pe mama ei până ce aceasta și-a dat utima suflare. Artista nu reușește însă, nici la șapte ani de la moartea mamei sale, să treacă de trauma pierderii celei mai dragi ființe din viața ei. Cele două au fost nedespărțite și au stat ani de zile în aceeași casă. Daniela a păstrat după moartea mamei hainele acesteia, dar și cana femeii, din care vedeta bea și acum.

Solista susține că trăiește psihologic o traumă și că nu poate să mai stea în casa în care a locuit împreună cu mama ei, din cauză că spiritul acesteia bântuie prin apartament. Daniela a cerut ajutorul unui psiholog, care a sfătuit-o să arunce imediat toate lucrurile care o țin legată încă de spiritul mamei sale, și chiar să se mute din acea casă. “Noi am stat din 1986 în apartamentul ăsta, l-am luat de la stat. Eu refuz să văd niște lucruri. Eu sunt cea care nu las să plece spiritul mamei mele din casă pentru că îi păstrez până și cana ei, beau cu ea zilnic. Păstrez încă haine de-ale ei. Doar că nu pot s-o visez. Noi am avut doi căței, care au murit, unul imediat după ea, și altul după un an. Acum am o pisicuță care se poartă foarte ciudat, plânge noaptea, e agitată. Pe lângă faptul ca mi-a făcut praf toată mobila din casă. Am senzația că îi vede spiritul mamei mele, animalele simt. Așa am pățit si cu cățeii”, a mărturisit solista, la Antena Stars.

„Beau și acum din cana mamei mele”

De când a murit Anica Diță, Daniela Gyorfi a păstrat cu sfințenie o parte din hainele mamei sale, pentru a-și aminti mereu de ea, dar și cana mamei sale din care vedeta bea zilnic . “I-am păstrat cana ei din care obișnuia să bea, niște tricouri, un prosop. Am păstrat câteva lucruri de-ale ei, de care sunt foarte legată. Mama era un om deosebit, nu m-am obișnuit nici acum cu dispariția ei. Am păstrat doar o parte din haine. A avut două haine de blană, am înmormantat-o cu ele. Restul le-am dat de pomană, că au trecut șapte ani de când a decedat. Dar câteva lucruri nu o să le dau niciodată. Eu beau din cana mamei mele și acum. Nu e nimic rău în a păstra vie amintirea cuiva. Nu ți se opresc lacrimile niciodată”, a declarat Daniela, cu lacrimi în ochi, la Antena Stars.

„Mi-au cerut 500.000 de euro pentru un penthouse”

Daniela şi soţul ei, George Tal, stau într-un bloc construit în 1986, în același apartament unde a locuit și mama vedetei. Cei doi doresc să se mute într-un penthouse, însă prețurile de pe piață sunt cam piperate. „Vrem să ne luăm un alt apartament. Fii-mea, Maria, e cea mai încântată. Zice: «mami, te rog, ţine cont de mine, vreau o cameră mare. Cea mai mare». Vrem să facem o investiţie, să facem şi o schimbare. Stau într-un un bloc construit în 1986. Am fost și am vizionat deja un penthouse. Şi mi-au spus aşa: «Doamna Daniela, pentru dumneavoastră, doar 500.000 de euro. Pac, vă mutaţi în el, aveţi deja mobilă». Am rămas perplexă. Singura entuziasmată a fost fii-mea. Aveam lift în casă, tot confortul”, a declarat Daniela Gyorfi, pentru Click.ro.

Citește și:

Daniela Gyorfi, la 7 ani de la moartea mamei sale: “Beau și acum din cana ei. Lacrimile nu ți se opresc niciodată”

VIDEO Fetița Danielei Gyorfi a împlinit 10 ani. Micuța și-a dorit petrecere acasă

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net