Daniela Gyorfi, la 7 ani de la moartea mamei sale: “Beau și acum din cana ei. Lacrimile nu ți se opresc niciodată”

image
Anica, mama Danielei Gyorfi, a murit la vârsta de 62 de ani, în anul 2013foto: arhivă personală

Au trecut mai bine de 7 ani de la decesul mamei Danielei Gyorfi (51 de ani). Artista însă nu a reușit nici până acum să se împace cu gândul că mama ei dragă, Anica Diță, nu mai este printre noi.

Solista nu reușește să depășească trauma pe care a trăit-o la moartea mamei sale și singurele care-i mai aduc aminte de ea sunt niște obiecte care i-au aparținut femeii și pe care le păstează cu sfințenie, de când aceasta a trecut neființă. Daniela a păstrat și o parte din hainele mamei sale, pentru a-și aminti mereu de ea. “I-am păstrat cana ei din care obișnuia să bea, niște tricouri, un prosop. Am păstrat câteva lucruri de-ale ei, de care sunt foarte legată. Mama era un om deosebit, nu m-am obișnuit nici acum cu dispariția ei. Am păstrat doar o parte din haine. A avut două haine de blană, am înmormantat-o cu ele. Restul le-am dat de pomană, că au trecut șapte ani de când a decedat. Dar câteva lucruri nu o să le dau niciodată. Eu beau din cana mamei mele și acum. Nu e nimic rău în a păstra vie amintirea cuiva. Nu ți se opresc lacrimile niciodată”, a declarat Daniela, cu lacrimi în ochi, la Antena Stars.

“Nu îmi apare deloc în vis, eu îmi doresc“

Anica Diță s-a stins la vârsta de 62 de ani, după 33 de ani de luptă cu paralizia, dar şi cu boli precum diabetul sau cancerul pulmonar. Daniela Gyorfi, care îngrijit-o pe mama ei până ce aceasta și-a dat utima suflare, este tristă pentru că nu și-a visat mama niciodată după ce ea a trecut în neființă. Artista vrea să apeleze la ajutorul unui parapsiholog, care să o ajute să ia legătura cu spiritul mamei sale. „Nu am visat-o deloc și aș vrea să iau legătura cu mama printr-un parapsiholog. Preoții îmi tot zic să-i dau de pomană că de aia nu o visez”, a mai spus solista, la Antena Stars.

Citește și:

Daniela Gyorfi și-a dus fetița la mormântul bunicii. Au trecut șase ani de la moartea mamei solistei

Daniela Gyorfi şi-a condus mama pe ultimul drum

Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
FotoJet (2) jpg
anca dinicu (2) jpg
alec baldwin jpeg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
alec baldwin jpeg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
foto6 visuri la cheie 2014 jpg
florin salam petrecere jpeg
FotoJet (6) jpg