Daniela Gyorfi se pregătește de cea de-a patra operație la sâni: «Vreau sâni mai mici»

image
Daniela Gyorfi își face a patra operație la sâni

Daniela Gyorfi regretă faptul că în urmă cu 20 de ani s-a lăsat pe mâna doctorilor esteticieni și și-a mărit sânii mult prea mult. Astfel că, ajunsă la vârsta de 50 de ani, vedeta resimte greșelile pe care le-a făcut la anii tinereții și își dorește să sufere a patra oară pentru decizia de atunci de a-și mări bustul.

Daniela Gyorfi se pregătește să se opereze pentru a patra oară la sâni din cauza greșelilor pe care le-a făcut în urmă cu mai mulți ani. Cântăreața recunoaște că aunci când își propusese să facă operația se gândea că aceasta o va face să se simtă mai frumoasă. 

„Am trei operații la sâni și tot nu arată cum trebuie. Eu sunt o persoană foarte sinceră. Dacă aș putea să o iau de la început, nu mi-aș mai face nici o operație la sâni.  Sânii nu-ți aduc nimic în plus. Poate te simți tu mai bine în pielea ta, dar doar dacă îți reușește operația. Dacă nu, pățești ca mine: te operezi de trei ori și degeaba!”, a povestit Daniela Gyorfi pentru viva.ro.

image

„Din start am pornit greșit! Am ales o mărime mult prea mare pentru greutatea mea și mi-au căzut direct! Acum vreau sâni mai mici. Nici nu vreau să mă gândesc câți bani am dat până acum!”, a mai spus cântăreața.  

Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
anca dinicu (2) jpg
FotoJet (2) jpg
alec baldwin jpeg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
alec baldwin jpeg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
foto6 visuri la cheie 2014 jpg
florin salam petrecere jpeg
FotoJet (6) jpg