Daniela Györfi şi-a făcut vedetă fiica de 8 ani: apare în cel mai nou clip al solistei

Ultima actualizare:
Maria pe micul ecran
Maria pe micul ecran

Daniela Györfi (50 de ani) a lansat duminică videoclipul “Mama”, o piesă cu versuri emoţionante, pentru care a filmat şi fiica ei, Maria, o puştoaică plină de energie, frumuşică şi talentată. Micuţa în vârstă de 8 ani este nelipsită, în această vacanţă, de la spectacolele de pe Litoral ale celebrei cântăreţe, şi visează să ajungă şi ea vedetă, fiind atrasă, deopotrivă, de actorie şi de muzică.

”Nu înţeleg ce e cu mine/, Mamă, mă întorc doar la tine/Mă rănesc oamenii răi/ Găsesc alinare doar la ai mei/”, sunt versurile piesei ”Mama”, pe care Daniela o interpretează cu emoţie.

Melodia este dedicată femeii pe care a iubit-o nespus, Anica, a cărei inimă a încetat să mai bată în 2013, la numai 67 de ani.

Maria, în videclip
Maria, în videclip

Şi cine era mai potrivit să apară în această producţie muzicală dacă nu chiar fiica Danielei, Maria, care s-a descurcat de minune  la filmări: “Această melodie este pentru mine specială! O dedic tuturor copiilor care îşi iubesc mama! Vă mulţumesc mult pentru înţelegere şi comentariile voastre ! Vă pup cu drag!”, a scris Daniela pe reţelele sociale, în dreptul acestui videoclip care a adunat deja peste 6.000 de vizualizări. Daniela e tare mândră că Maria, care îi seamănă leit din punct de vedere fizic, i-a moştenit şi dragostea pentru scenă, dar şi pentru televiziune.

S-a descurcat de minune la filmări

Puştoaica s-a descurcat onorabil şi la emisiunea ”Aici eu sunt vedeta!”, de la Antena 1, unde, împreună cu Daniela a reuşit să câştige marele premiu de 7.000 de lei. Daniela şi Maria se află de două luni pe Litoral, acolo unde cântăreaţa susţine recitaluri la localurile de la malul mării. Ele sunt însoţite de George Tal, soţul şi impresarul artistei.

2019 - Radu Ştefan,  fiul lui Ştefan  Bănică, în  videoclipul  „Până la cer”
2019 - Radu Ştefan, fiul lui Ştefan Bănică, în videoclipul „Până la cer”

Şi fiul lui Ştefan Bănică Jr (51 de ani), Radu Ştefan (16 ani), a fost protagonist, în februarie, în videoclipul „Până la cer“, imaginile cu şarmantul adolescent cucerind Internetul. Ştefan şi Radu au reuşit să adune peste 145.000 de vizualizări, pe Internet: “Povestea piesei e inspirată dintr-o întâmplare reală pe care am trăit-o în adolescenţă“, a spus Ştefan Bănică Jr. Artistul mai are din căsnicia cu Andreea Marin (44 de ani) o fetiţă, Ana Violeta (11 ani), iar Lavinia Pârva (34 de ani)  l-a făcut tătic pentru a treia oară, acum trei luni, când s-a născut Alexandru.

2011 - Aris Melkior (16 ani), fiul  Andreei Esca,  în videoclipul   “Tot mai sus”
2011 - Aris Melkior (16 ani), fiul Andreei Esca, în videoclipul “Tot mai sus”

Şi ştirista PRO TV Andreea Esca (46 de ani) are cu ce se lăuda, la acest capitol. Aris Melkior (16 ani), fiul ei, a apărut în videoclipul piesei  “Tot mai sus”,  a lui Guess Who (33 de ani). Piesa a avut un succes imens în vara lui 2011, adunând 17 milioane de vizualizări. Andreea Esca a povestit la PRO FM despre experienţa fiului ei, care la filmări a îmbrăcat un costum de cosmonaut: “Sincer, nu ştiu ce o să se facă atunci când va fi mare, dar eu m-am gândit că e bine să meargă la filmări ca să vadă cât de greu e şi poate o să renunţe. Momentan, mi-a spus că el vrea să danseze în cap”. 

2012 - Sofia, fiica  solistei Dana  Nălbaru, în  videoclipul  ”Soare”
2012 - Sofia, fiica solistei Dana Nălbaru, în videoclipul ”Soare”

Iar Sofia (13 ani), fiica solistei Dana Nălbaru (42 de ani) şi a actorului Dragoş Bucur (42 de ani), a fost vedetă, în urmă cu şapte ani, în  videoclipul piesei “Soare”, în care cei trei joacă rolul familiei ideale, adunând 2 milioane de vizualizări, pe Internet. Acum doi ani, familia lui Dragoş Bucur (41 de ani) şi a Danei Nălbaru (41 de ani) s-a mărit cu un membru. Pe lângă cei doi copii biologici, Sofia (13 ani) şi Kadri (4 ani), vedetele au adoptat o fetiţă în vârstă de şapte ani, Roxana India. 

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net