Daniela Gyorfi și George Tal, săgeți după 15 ani de relație! «George nu e ușă de biserică!»

Ultima actualizare:

    Daniela Gyorfi și George Tal sunt împreună de 15 ani, dar nu vor să se căsătoreascăfoto: arhiva personală
Daniela Gyorfi și George Tal sunt împreună de 15 ani, dar nu vor să se căsătoreascăfoto: arhiva personală

Daniela Gyorfi (51 de ani) formează un cuplu sudat cu George Tal (51 de ani) de mai bine de 15 ani. Cei doi împreună o fetiță, Maria, însă nu au reușit nici până acum să ajungă la altar. Au existat mai multe tentative să se căsătorească, însă soarta le-a jucat feste de fiecare dată.

„Nu a fost să fie. Ne-am programat o dată, nu a fost, am mai programat o dată, iar nu a fost… George a avut actele în Germania. Apoi am luat și o pauză cam de două luni. A mai venit o dată cu niște inele. Mama mea s-a internat în spital atunci. Nu ne mai căsătorim pentru că nu ne mai căsătorim. Oricum, este luat domnul George! Suntem împreună de 15 ani”, a declarat Daniela Gyorfi,  la emisiunea „Star Matinal”, de la Antena Stars.

George Tal: ”Eu am luat-o pe Daniela cu tot cu mă-sa”

Relația dintre Daniela Gyorfi și George Tal nu a fost nici pe departe lapte și miere, mai ales la început. Odată însă ce fiica lor, Maria, a venit pe lume, totul s-a schimbat. ”Eu am luat-o pe Daniela cu tot cu mă-sa! Nu știu ce bărbat ar mai fi rezistat. Ea dormea cu pisicile în pat!”, a declarat George Tal. 

În 2010, Daniela Gyorfi și George Tal au fost hărţuiţi de Sorina Popa, fosta amantă a impresarului, stabilită în Germania. Sorina i-a făcut acestuia un copil, Marcus. George are trei copii, toţi în Germania (doi cu fosta soţie şi unul cu fosta amantă, Sorina).

Între timp, Sorina Popa Hoisler s-a măritat, s-a mutat în Elveția alături de fiul ei, iar băiatul a fost înfiat de tatăl său vitreg. Așa au scăpat și Daniela și George de scandalurile cu fosta amantă a impresarului.

„Dacă l-aș prinde în fapt… Nicio femeie nu este proastă! George nu este ușă de biserică, fiind moldovean. Dacă te îndrăgostești de cineva cu adevărat, nu are sens să stai cu mine nici pentru Maria, nici că mi-a murit mama, nici de milă, nici de silă, nici că suntem legați profesional. Nu trebuie să stea cu mine dacă nu mă iubește. Eu vorbesc în general… Nu știi ce am pățit? Eram despărțiți. L-am iertat cu totul. Îl iubesc, îl respect, are foarte multe calități. Are câteva chestii…”, a mai declarat artista, potrivit Spynews.ro.

Citește și:

Cum se menține în formă Daniela Gyorfi: "Nu mi-am ascuns niciodată vârsta"

EXCLUSIV! Daniela Györfi, moştenire de aproape 250.000 €

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net