David Puşcaş este jumătate blond, jumătate brunet

Ultima actualizare:

    David o copiază la milimetru pe Cruella de Vil
David o copiază la milimetru pe Cruella de Vil

Îşi schimbă imaginea foarte des şi deşi are doar 22 de ani, David Puşcaş, fiul adoptiv al Luminiţei Anghel (51 de ani), surprinde din nou cu o coafură parcă desprinsă din desenul animat „101 Dalmaţieni”.

Mai exact, tânărul care a dansat în mai multe videoclipuri şi care e aproape gata de un debut răsunător în muzică s-a vopsit asemeni personajului Cruella de Vil, jumătate blond, jumătate brunet. Şaten natural, tânărul şi-a colorat părul în ultima vreme în tot felul de nuanţe stridente, de la roz, la roşu aprins, verde şi galben.

David este un nonconformist declarat care se luptă cu viaţa după ce mama lui adoptivă l-a trimis să locuiască singur. Luminiţa l-a iertat pentru scandalurile în care a acuzat-o că l-a abandonat şi îl susţine financiar, mai ales că David este o fire boemă şi nu are un serviciu stabil.

Fiul adoptiv al Luminiţei Anghel s-a cuminţit


    Foto:Arhivă personală
Foto:Arhivă personală

Fiul adoptiv al Luminiţei Anghel s-a cuminţit şi îi calcă pe urme mamei lui celebre. David Puşcaş (22 de ani) a jucat în acest an în două videoclipuri, „Shut Up” cu Sarah Jsun, şi „Attention Princess”, cu Alegra. Viaţa nu a fost însă mereu roz pentru David. Acum şase ani, după ce Luminiţa şi-a refăcut viaţa şi l-a născut pe Filip (7 ani), David şi-a luat viaţa în propriile mâini. Tânărul şi solista au îngropat definitiv securea războiului, dar au rămas în relaţii reci.

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net