De când s-a despărțit de Alin Cocoș, Gina Pistol a înflorit

9 mai 2017
article img

Vestea că Gina Pistol și Alin Cocoș s-au despărțiti, după o relație de patru ani, a luat prin surprindere pe toată lumea. Mai ales după ce s-a aflat, imediat, că fostul iubit al prezentatoarei “Chefi la cuțite” și-ar fi găsit fericirea în brațele unei blondine mult mai tinerică.

După despărțirea pe cale amiabilă de Alin Cocoș, Ginuța nu a stat prea mult timp cu nasul în batistă să îl plângă pe Alin Cocoș. Se pare că blondina a ales să iasă cât mai mult timp în oraș cu prietenii, să se aranjeze și să se distreze așa cum știe ea mai bine. 

article img

După ce fiul omului de afaceri Dorin Cocoș s-a afișat cu actuala iubită, gurile rele au început să spună că Ginuța ar fi început o relație amoroasă cu Chef Cătălin Scărlătescu, dar nimic nu s-a confirmat.

"Am înțeles că a slăbit. Dacă ajunge la 90 de kilograme nu am încotro. Vreau, nu vreau trebuie să mă mărit cu el. Una peste alta, noi suntem foarte buni prieteni şi avem glumele noastre, mai ciudate pentru ceilalţi, dar noi ne înțelegem perfect. Ne leagă o relaţie de prietenie şi Cătălin este un om foarte bun", mărturisea în urmă cu câteva zile Gina Pistol.