De ce a ajuns Israela la spital în noaptea nunţii. Ghinionul în căsnicie a început atunci


    Pe 5 iulie 2008, Israela şi Liviu erau cei mai fericiţi la nunta lorfoto: CLICK!
Pe 5 iulie 2008, Israela şi Liviu erau cei mai fericiţi la nunta lorfoto: CLICK!

Moartea Israelei scoate la lumină detalii incredibile din viaţa ei, din timpul căsniciei cu mai tânărul Liviu Arteni, dar şi din perioada de după divorţ. Pentru lumea mondenă, afacerista a fost mereu un personaj excentric, care a reuşit să şocheze la tot pasul. 5 iulie 2008, ziua în care a s-a măritat cu Liviu, a rămas memorabilă pentru o păţanie incredibilă: mireasa şi-a petrecut noaptea nunţii la spital.

Pe 5 iulie 2008, Israela şi Liviu Arteni îşi jurau iubire veşnică la Biserica Anglicană din Bucureşti, după care au făcut o petrecere de pomină la Complexul Tâncăbeşti, din Snagov. La vremea aceea, mireasa avea 59 de ani, iar mirele, 37. Însă pe cât de reuşit a fost cheful de nuntă, pe atât de dramatic s-a încheiat. Mireasa Israela a ajuns la spital în jurul orei 1 noaptea, cu fisură de şold, din cauza unui domn care s-a prăbuşit, cu toată greutatea peste ea. “Au reuşit să mă fure, conform tradiţiei, însă abia la a cincea tentativă au reuşit. Acel bărbat, care îmi este prieten, m-a luat în braţe, dar s-a dezechilibrat şi am căzut. Am ajuns la Spitalul Elias, mi-au făcut radiografie şi mi-au recomandat repaus timp de o lună”, ne-a povetit atunci Israela, care a avut tărie să se întoarcă la propria nuntă, în scaun cu rotile.

“A fost primită ca o regină, toată lumea a aplaudat-o, a ţinut un discurs la microfon şi a făcut haz de necaz. Liviu însă era şocat, palid, suferea pentru mireasa lui. Nunta s-a încheiat la 4.30 dimineaţa”, ne-a povestit, la vremea aceea, un invitat.

Iată însă că acel eveniment nefericit a fost doar primul dintr-un lung şir, căci în căsnicia Israelei cu Liviu laptele şi mierea n-au curs mult timp. Din cauza problemelor cu alcoolul, bărbatul a devenit violent, iar episoadele de agresivitate au fost povestite, de multe ori, de regretata afaceristă. Cei doi au divorţat în 2017, la notar.

Israela a murit vineri, 9 martie, la vârsta de 68 de ani. A fost găsită fără suflare în baie, în propria locuinţă din Bucureşti. Cauza morţii ar fi o hemoragie digestivă.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub lensa animat gif
andreea marin
horoscop jpg
cub Andreea Perju png
cub andrele png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
cub andrele png
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
lorena serban tiktok jpg