De ce a amânat Mihai Alexandru nunta cu iubita tinerică

Ultima actualizare:

    Mihai Alexandru şi actuala iubită, Alina Miola
Mihai Alexandru şi actuala iubită, Alina Miola

Mihai Alexandru avea planuri mari pentru acest an, dar iată că a fost nevoit să și le schimbe. Celebrul compozitor intenționa să-și ducă iubita, pe Alina, la altar, însă cei doi s-au mutat în casă nouă, așa că în lunile viitoare vor fi ocupați cu renovarea. care le va ușura și bugetul.

Compozitorul Mihai Alexandru (53 ani) își propusese să se însoare anul acesta cu iubita lui, Alina Miola, alături de care formează un cuplu din 2016. Însă planurile lor au fost date peste cap. Cei doi s-au mutat în casă nouă, astfel că în următoarea perioadă vor fi ocupați cu renovarea locuinței, iar bugetul lor va fi alocat pentru acest aspect. Acesta este motivul pentru care Mihai și Alina vor amâna nunta lor pentru 2020. Compozitorul însă a cerut-o de soție pe iubita lui încă din 2018. “Mă însor la anul cu iubita mea, Alina. Am cerut-o deja în căsătorie şi anul viitor o să facem nunta”, spunea Mihai Alexandru, anul trecut.

Are două căsnicii la activ

Mihai Alexandru a fost căsătorit timp de 15 ani cu solista Nicola şi alţi şase i-a petrecut alături de Oana, profesoara de pian de care a divorţat în 2014. În 2015, la finala naţională Eurovision de la Craiova, compozitorul s-a afişat cu o altă iubită, Ioana, însă relaţia nu a durat. Frumuşica Alina Miola, absolventă de Jurnalism, i-a pus inima pe jar din 2016 și iată că au făcut 3 ani de relație.

Citește și:

Se însoară la anul, însă Mihai Alexandru nu a uitat-o pe Nicola! Avem dovada!

Cu cine a înlocuit-o Mihai Alexandru pe Nicola

image
image
image
image
image
image
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net