De ce a costat 100.000 de euro nunta familiei Pastramă! Brigitte a făcut calculele

Ultima actualizare:

Nunta pe repede înainte dintre Brigitte şi Florin Pastramă ar avea şi un alt motiv pe care cei doi îl ţin ascuns. S-ar părea că viitorul moştenitor Pastramă este pe drum, însă momentan vor să fie siguri că vedeta este bine din punct de vedere medical şi că poate păstra sarcina.

Foşti concurenţi la reality-show-ul „Ferma” (PRO TV), Florin Pastramă şi Brigitte s-au cununat civil pe 27 mai, iar duminică pe 7 iulie au făcut o nuntă spectaculoasă care a costat în jur de 100.000 de euro. Înaintea marelui eveniment, ei ne-au povestit cu lux de amânunte ce urmau să trăiască. „Voi avea două rochii pe care mi le-a creat designerul israelian Galia Lahav, cea care le îmbracă şi pe J. Lo şi Beyonce, una costând 15.000 de euro şi celalată 10.000. Vom avea un meniu special, muzică bună, se va cânta la harpă, vom avea fluturi, 40 de mese pe care sunt aranjate multe feluri de flori, de la orhidee la hortensii, vor fi panouri florale. Am angajat un masterchef şi în meniu vom avea fois gras, somon, friptură din mai multe feluri de carne, dar şi un fel special făcut de mine care aminteşte de reality-show-ul «Ferma». Cât despre luna de miere, vom merge în Franţa, pe Coasta de Azur”, au spus cei doi în emisiunea „E OK să fii vedetă?”, cu Dana Săvuică, pentru „OK! Magazine”. Evenimentul a avut loc la Magic Place, complex care i-a aparţinut lui Cristi Borcea, iar verighete din aur alb, fiecare cu aproximativ 36 de diamante de jur împrejur, au costat 4.000 de euro. Cei doi au avut două perechi de naşi, Lizeta Haralambie şi Mario Tănase, alături de Tripona şi Călin Murgu.

Doar o parte din  colegii de la “Fermă”  le-au fost alături
Doar o parte din colegii de la “Fermă” le-au fost alături

Kamara, colegul lor din “Fermă”, ne-a povestit ce lux a fost la nunta de duminică. “A fost o seară de vis, cei doi au dansat valsul mirilor pe muzica celor de la trupa Prestige. Alături de ei au mai cântat mai mulţi solişti de muzică populară, dar şi Mahala Raï Banda, sau Nikos şi Jamal. Ensar Duman a fost cel care a furat mireasa şi pentru care s-a cerut răscumpărare un obiect de 500 de grame de aur. Mâncarea şi băutura au fost la superlativ, au fost mai multe feluri de mâncare, de la aperitiv la peşte, somon sau vită. În plus, aşa cum a promis, Brigitte a făcut un fel special care să amintească de “Ferma” – un fel format din grâu şi porumb fiert cu o bucăţică de carne lângă. Tortul a avut patru etaje şi a fost delicios”, ne-a mai povestit solistul.

Şi totuşi, s-au întrebat invitaţii, de ce graba asta? Cei doi s-au cunoscut abia la începutul anului, când au intrat împreună în reality-show-ul „Ferma – Un nou început”, de la PRO TV. Şi pentru că postul tv deţine exclusivitate pe povestea lor de dragoste, probabil că “La Măruţă” se va face şi marele anunţ, pe care noi l-am aflat deja din surse apropiate mirilor: Brigitte e însărcinată! Deocamdată, ea se rezumă să declare că momentan doar face tratamente pentru a rămâne gravidă. „Brigitte încă nu vrea să vorbească, pentru că vrea să fie sigură că sarcina decurge bine şi că nu sunt alte pobleme. Are o sarcină asistată de o clinică privată şi de aceea nu are voie să meargă nici foarte departe de casă în luna de miere, nici să zboare cu avionul. Nu vrea să cobească şi să anunţe devreme, înainte ca totul să fie în regulă”, ne-au spus surse de încredere.

Brigitte şi Florin Pastramă s-au dat de gol de multe ori în faţa prietenilor că ar aştepta un copil, însă nu au anunţat oficial fericitul eveniment. Cât despre luna de miere, Brigitte şi Florin Pastramă au spus că o vor petrece pe Coasta de Azur, nu în Maldive cum ar fi vrut iniţial. „Plecăm pe Coasta de Azur, pentru că fac tratament pentru o viitoare sarcină asistată şi de aceea trebuie să stăm pe aproape de casă”, ne-a declarat Brigitte. Aşa că, să ne pregătim şi de botez!

Nu au respectat toate tradițiile penticostale 

Chiar dacă Brigitte Sfăt l-a convertit la penticostali pe cel de-al patrulea soț al ei, Florin Pastramă, pentru a putea face cununie în religia ei, totuși aceasta nu a ținut cont de tradițiile acestei religii neoprotestante. Poziţia mişcării penticostale în ceea ce priveşte alcoolul este foarte strictă. La nunțile penticostalilor nu se petrece mai mult de miezul nopții, nu se consumă alcool și nu se fumează. Nici nu se dansează, credința penticostală interzicând dansul la nuntă, în schimb se ascultă doar muzică religioasă. Chiar dacă la nunta de penticostali nu se dansează, există momente unice: mireasa și mirele își declară dragostea cântând, porumbeii albi zboară în jurul mirilor, și vedem concursul mirilor desculți care dovedesc că se cunosc foarte bine dând răspunsurile prin “ridicarea pantofului”. Sunt însă și obiceiuri similare ortodocșilor: furatul miresei și aruncatul buchetului. (T. Solomon)

Colegii din «Fermă» au chefuit la nuntă

Brigitte şi Florin Pastramă s-au cunoscut cu câteva zile înainte să intre în reality-show-ul „Ferma – Un nou început”, de la PRO TV, care a debutat pe micile ecrane în ianuarie. Chiar dacă la început au stat departe unul de celălalt, fiind în echipe diferite, Fermieri şi Bandiţi, Brigitte și Florin Pastramă s-au reîntâlnit şi au început o relaţie cu năbădăi. La nuntă au venit şi o parte dintre colegii de la fermă, Ioana Filimon, Remus Boroi, Otilia „Bilionera”, Kamara, Marius Crăciun, Cătălin Moroşanu şi Jorge.

Citește și:

Ferma 2019. Cine e Florin Pastramă, concurentul care le face avansuri frumuseţilor din show

Totul despre nunta lui Ilie Năstase. Iubita tinerică a devenit bunică la 43 de ani

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cum să alegi o centrală de apartament?
image
image
image
image
image
image
Artista își dorea să plece câteva zile în Italia, la Roma, dar pentru că zborul i-a fost deja anulat de trei ori
gabriela cristea si tavi clonda colaj facebook jpg
438706000 7258269120962321 6038874543073568741 n jpg
banner Alin Oprea
eva kiss 3 jpeg
lidl sanziana negru colaj instagram jpg
Jennifer Lopez  foto   Instagram jpg
   Adina Halas își revine treptat cu somnul și încearcă să se bucure din plin de aventura pe care o trăiește alături de familia ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net