De ce a crezut toată lumea că Doinița Oancea se iubește cu Augustin Viziru

image
Doinița Oancea, alături de Max Dragomir

După ce a fost țigancă în telenovelele “Inimă de ţigan” şi “Regina” și a apărut în mai multe reality show-uri, Doiniţa Oancea a primit pe mână o emisiune estivală, iar din toamnă va lucra la un nou proiect, alături de o persoană foarte dragă, cu care multă vreme s-a zvonit că ar forma un cuplu.

Doinița a vorbit despre noile provocări din viața ei profesională într-un interviu pentru Click!

  • Click!: Prezinţi „În briza mării” la Neptun TV. Este prima oară când eşti moderatoarea unei o emisiuni de televiziune? Ce eforturi faci pentru acest show?

Doiniţa Oancea: Da, e prima dată când prezint o emisiune, şi uite cum se face din nou că ceea ce îmi doresc mi se întâmplă! Pot să zic că sunt foarte bucuroasă că fac asta şi mândră în acelaşi timp că pot duce o emisie live fără emoţii. Le mulţumesc producătorilor care au avut încredere în mine şi m-au pus la treabă fără prea multe teste în prealabil.

Cât despre eforturi, nimic nu pare greu atunci când faci ceea ce îţi place. Prin urmare, faptul că mă trezesc mai devreme decât obişnuiesc, că fac documentare pentru subiecte şi invitaţi, că dau telefoane alături de producători, că avem şedinţe sau că filmăm materiale pe plajă la peste 35 de grade Celsius nu îmi displace. Poate o să mă resimt la un moment dat, dar acum nu mă plâng de nimic.

  • Ce faci când citeşti un articol neadevărat despre tine?

Mai nou, mă amuz. Dacă mă deranjează sau îmi prejudiciază imaginea, sun jurnalistul cu pricina. Am făcut-o o singură dată, probabil pentru că m-am enervat foarte tare. Cineva a luat pozele cu mine şi prietenii mei de la o ieşire în club şi a scris un articol în care spunea ceva de genul că înşir bărbaţi şi că am treabă cu toţi cei care apăreau în imagini. Nu a dat şi poza de grup, în care apăream toți, ci numai imaginile separate, în care apăream cu fiecare dintre ei.

  • Cu care dintre partenerii de filmare de până acum te-ai înţeles cel mai bine? Cu Octavian Strunilă, care ţi-a fost partener în “Inimă de ţigan”, cu Augustin Viziru, cu care ai fost colegă în “Ferma Vedetelor”, sau cu Max Dragomir, cu care lucrezi acum?

Cu Strunilă am ajuns să mă înţeleg foarte bine după o perioadă de timp în care am lucrat foarte mult împreună. Am muncit împreună pentru a ne înţelege şi pentru ca lucrurile să ne iasă. Nu a fost atât de simplu pe cât a părut. Ne-am şi ciondănit, dar până la urmă am ajuns la un numitor comun şi la o relaţie foarte frumoasă atât pe platouri, cât şi în timpul liber. Eu îi sunt “moaşă” fiicei lui, Equazella. Am plecat cu ea de acasă, spre botez, am îmbrăcat-o. Nu am  fost cea care am ajutat-o la naştere. Cu Viziru cam tot aşa au decurs lucrurile, iar în ultimii doi ani ne-am împrietenit. Atât de tare, încât toată lumea credea că suntem împreună. Pe Max îl cunosc de puţin timp, iar de lucrat împreună lucrăm de şi mai puţin timp. Momentan nu ştiu ce să spun.

image
Doinița Oancea, alături de Max Dragomirfoto: Avatar Studio/Alin Panaite
  • Cum a venit propunerea de a prezenta un matinal? Te cunoşteai cu ceilalţi doi colegi?

E complicat de povestit. Dar pot să spun că a venit la momentul potrivit.  Detaliile le-am aflat din mers.

  • E ceva ce ai refuzat să faci până acum?

Da. Bineînţeles. Am refuzat să mă dezbrac, am refuzat să îmi fac o imagine care "vinde", am refuzat să inventez situaţii şi scandaluri doar de dragul de a apărea în presă sau pe sticlă. Voi fi întotdeauna aceeaşi Doiniţa Oancea pe care oamenii o cunosc ca actriţă şi nu o invenţie sau creaţie a presei. Sunt un om cu poate prea multe principii şi asta nu vinde atât de bine, însă sunt atât de mulţumită de ceea ce sunt şi ceea ce fac, încât nu aş schimba nimic la mine doar pentru a sta în vizorul presei, aşa cum ştiu că se mai practică.

  • Te-ai gandit ce vei face din toamnă?

Ştiu ce mi-aş dori: televiziune. De făcut, voi face frumos în continuare pentru viitoarele mirese la noi, la “Atelier de frumos”. Cu Augustin vreau să facem un reality show. Dacă oamenii ne plac, sunt sigură că se vor uita la noi şi sunt şi mai sigură că s-ar distra copios. O să fac un test, o zi de live pe Facebook cu Viziru, din toamnă. Deja am vorbit cu un producător de la o televiziune. Avem sute de mii de vizualizări oricum la live-urile postate. Cred că ar fi un proiect foarte tare, un reality show despre relaţia mea cu Viziru. Aş mai lucra 20 de ani cu Viziru şi alţi 20 cu Strunilă. Sunt nişte oameni savuroşi, lângă care mă simt foarte bine şi în largul meu.

  • Unde te pot vedea fanii?

Prefer să spun că am prieteni şi nu fani ! Mă pot vedea marţea, miercurea şi joia la Neptun TV, unde prezint, alături de Max, matinalul „În briza mării", pe pagina mea de Facebook, din când în când pe blog sau în serialele care se redifuzează în continuare. Sper să îmi fac timp curând să mă vadă şi pe o scenă de teatru.

  • Cum o duci cu dragostea?

Cum pot! (râde)

  • Ce ar trebui să ştie fanii despre tine şi nu ştiu?

Cred că cei care mi-au urmărit activitatea în atâţia ani ştiu foarte multe despre mine deja şi nu cred că au o imagine greşită în ceea ce mă priveşte. Simt asta din felul în care sunt abordată pe stradă. Le mulţumesc pentru iubire, apreciere şi simpatie.

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
image png
port ambarcatiuni jpeg
ioan gyuri pascu 465x390 jpeg
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg