De ce a fost arestat Alex Bodi, deși era sub control judiciar

12 octombrie 2021
article img
Alex Bodi a încălcat controlul judiciar și a fost arestat preventiv pentru 30 de zilefoto: arhiva personală

Curtea de Apel Craiova a decis arestarea preventivă a omului de afaceri Alex Bodi, după ce fostul soţ al Biancăi Drăguşanu a încălcat controlul judiciar prin neprezentarea la procesul în care este acuzat de trafic de persoane.

Decizia a fost luată la solicitarea procurorilor DIICOT. Alex Bodi este judecat, alături de alte 29 de persoane, într-un dosar în care sunt vizate fapte de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, proxenetism, şantaj, sustragere de sub sechestru, trafic de minori, deţinere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu, spălarea banilor şi mărturie mincinoasă.

Potrivit rechizitoriului DIICOT, liderii grupării se aflau în relaţie cu gruparea „Hells Angels”, catalogată la nivel internaţional de către autorităţi drept „sindicat de crimă organizată”, specializat în trafic de persoane, de droguri, de armament, omoruri „la comandă” şi alte infracţiuni grave. Zeci de tinere au ajuns în bordelurile din Germania prin această reţea.

Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu este acuzat de procurori că ar fi transportat zeci de tinere în ţări din Europa, pentru practicarea prostituţiei.

Cercetările au început în anul 2015, când DIICOT Craiova s-a sesizat că, sub coordonarea lui Constantin Adrian Tâmplaru, aflat în Penitenciarul Craiova, s-a constituit un grup infracţional organizat specializat în trafic de persoane şi proxenetism. Şi alţi deţinuţi au aderat la această grupare, care au început să racoleze tinere prin intermediul reţelelor sociale prin metoda „Loverboy“.Citește mai multe despte metoda Loverboy pe Adevarul.ro

Alex Bodi, arestat la scurt timp după ce a fost naș de botez

În weekend, Alex Bodi a fost nașul băiețelului fotbalistului Mihai Costea. Nilă și-a botezat fiul pe care îl are cu manechinul Adelina Nica.

Nașul Alex Bodi a fost în centrul atenției la petrecere, în condițiile în care și-a scos în lume noua cucerire. Make-up artistul-ul vedetelor, Ema Uta, este curtată insistent de Bodi de mai multă vreme. Se pare însă că abia acum aceasta ar fi cedat insistențelor lui Alex Bodi. Cei doi au fost surprinși în tandrețuri la petrecere. Pe una dintre filmările postate de Adelina Nica, iubita lui Mihai Costea, pe Instagram, cei doi sunt surprinși în timp ce se sărutau de mama focului. La petrecere fusese invitată și Bianca Drăgușanu, bună prietenă cu logodnica lui Mihai Nilă, însă aceasta a refuzat să vină ca să nu dea nas în nas cu fostul soț, Alex Bodi.

Citește și:

Alex Bodi, arestat pentru 30 de zile: "Fetele racolate erau umilite în ultimul hal"