De ce a murit Ion Besoiu. Nepotul actorului: ÔÇŁEra de a╚ÖteptatÔÇŁ

18 ianuarie 2017
simeon stalpnicul png
Ion Besoiu a murit la vârsta de 85 de anifoto: arhiva Adevărul

Ion Besoiu a murit miercuri, 18 ianuarie, la Institutul pentru Boli Cardiovasculare ÔÇŁC.C. IliescuÔÇŁ din Bucure┼čti, unde era internat de c├óteva zile. Inima actorului a cedat dup─â cel de-al treilea infarct, conform declara╚Ťiilor nepotului acestuia, Adrian Besoiu.

Inima lui Ion Besoiu a cedat ├«n ciuda eforturilor medicilor de la Institutul ÔÇŁC.C. IliescuÔÇŁ de a-l mai ╚Ťine ├«n via╚Ť─â pe marele actor. ÔÇŁA beneficiat de o ├«ngrijire ie┼čit─â din comun. Medicul care s-a ocupat direct de el, personal, e cel mai bun prieten al meu ┼či finul meu. S-a ocupat ca de tat─âl lui. Inima nu a mai putut s─â bat─â ┼či nu a mai avut contractilitate. I s-a f─âcut injectabil ni┼čte solu┼úii special aduse, care m─âresc contractilitatea inimii. Nu a mai avut putere, nu a mai asimilat. ├Än momentul ├«n care inima nu mai poate s─â bat─â, se produce insuficien┼úa cardiac─â, prin mici infarcturi", declarat Adrian Besoiu, nepotul actorului, pentru Agerpres.

Actorul avea inima sl─âbit─â d emul╚Ťi ani, dar ├«n ultimul timp, starea lui de s─ân─âtate se degradase foarte mult. ├Än ultimul an st─âtuse mai mult internat ├«n spital. "El toat─â via┼úa a fost bolnav de inim─â. La mine ├«n familie, bunicul meu, tat─âl meu ┼či el, to┼úi au murit de inim─â. To┼úi au fost cardiaci Finalul cardiac era de a┼čteptat. Avea un stent pe inim─â, a avut dou─â stenturi pe picioare. De anul trecut, din martie a stat numai prin spitale. A fost scos de c├óteva ori din situa┼úii critice, tot de medicii ace┼čtia. Eram preg─âtit, starea lui se degradase vertiginos de anul trecut", a mai spus Adrian Besoiu.

Ion Besoiu va fi ├«nmorm├óntat pe Aleea Arti╚Ötilor din Cimitirul Bellu, al─âturi de cea de-a patra so╚Ťie, Lumini╚Ťa Besoiu.

survivor2 png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
iumor jpg
alexandra stan sexy png
cub pepe png
andreea balan (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger (2) jpg
FotoJet (1) jpg
1 sofia vergara jpg jpeg
sharon stone afp (2) jpg
laura cosoi (5) jpg
mario fresh alexia eram 7 jpg