De ce a murit Ion Besoiu. Nepotul actorului: ”Era de așteptat”

Ultima actualizare:

    Ion Besoiu a murit la vârsta de 85 de anifoto: arhiva Adevărul
Ion Besoiu a murit la vârsta de 85 de anifoto: arhiva Adevărul

Ion Besoiu a murit miercuri, 18 ianuarie, la Institutul pentru Boli Cardiovasculare ”C.C. Iliescu” din Bucureşti, unde era internat de câteva zile. Inima actorului a cedat după cel de-al treilea infarct, conform declarațiilor nepotului acestuia, Adrian Besoiu.

Inima lui Ion Besoiu a cedat în ciuda eforturilor medicilor de la Institutul ”C.C. Iliescu” de a-l mai ține în viață pe marele actor. ”A beneficiat de o îngrijire ieşită din comun. Medicul care s-a ocupat direct de el, personal, e cel mai bun prieten al meu şi finul meu. S-a ocupat ca de tatăl lui. Inima nu a mai putut să bată şi nu a mai avut contractilitate. I s-a făcut injectabil nişte soluţii special aduse, care măresc contractilitatea inimii. Nu a mai avut putere, nu a mai asimilat. În momentul în care inima nu mai poate să bată, se produce insuficienţa cardiacă, prin mici infarcturi", declarat Adrian Besoiu, nepotul actorului, pentru Agerpres.

Actorul avea inima slăbită d emulți ani, dar în ultimul timp, starea lui de sănătate se degradase foarte mult. În ultimul an stătuse mai mult internat în spital. "El toată viaţa a fost bolnav de inimă. La mine în familie, bunicul meu, tatăl meu şi el, toţi au murit de inimă. Toţi au fost cardiaci Finalul cardiac era de aşteptat. Avea un stent pe inimă, a avut două stenturi pe picioare. De anul trecut, din martie a stat numai prin spitale. A fost scos de câteva ori din situaţii critice, tot de medicii aceştia. Eram pregătit, starea lui se degradase vertiginos de anul trecut", a mai spus Adrian Besoiu.

Ion Besoiu va fi înmormântat pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu, alături de cea de-a patra soție, Luminița Besoiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
halsey par roz profimedia jpg
copii adela popescu radu valcan jpg
andreea berecleanu rochie jpg
banner Alin Oprea
Roman și Elisei PNG
Banner Dinu Maxer Miss Plajă
banner Julia Jianu png
Coca Andronescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net