De ce a plecat Andra de la Vocea României. «Eram aia rea! Ne aruncam cuțite între noi!»

image
Andra a părăsit juriul de la Vocea României după numai un sezonfoto: Pro TV

Din 2011, Andra se află în juriul emisiunii „Românii au talent” de la Pro TV, iar în 2018, vedeta a fost cooptată și în juriul de la „Vocea României”. Împreună cu Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă, Andra Măruță a jurizat emisiunea de la Pro TV în sezonul opt, însă ea a fost înlocuită de către Horia Brenciu sezonul următor.

Vedeta a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat că renunță la show după numai un sezon. La acea vreme, Andra a evitat să divulge motivul pentru care a plecat din emisiune, însă erau evidente rivalitățile dintre antenori și, mai ales, ciocnirile ei acide cu juratul Tudor Chirilă.

Invitată la podcastul lui Mihai Morar, Andra a dezvăluit, în premieră, de ce a decis să renunțte la acest show. „Producătorii mi-au promis că n-o să fie pe ceartă și că o să fie ca afară, când nu se schimbă respectul dintre antrenori. Sigur că mă zbat să-l am pe ăla la mine în echipă, dar nu cu mici cuțite aruncate spre un alt antrenor, pentru că, practic, asta se întâmpla. Eu trebuia să fiu rea, că ăsta era show-ul. Intri într-un joc în care nu-ți face păcere și m-am lovit, efectiv, de o competiție între antrenori, cine să spună nu știu ce, care să-l atace pe celălalt, iar eu nu pot să zic că sunt genul ăla de om care nu face față. Mi-am dorit să fiu acolo, pentru că mulți ziceau că eu sunt vocea. Am ajuns acolo și am dat de cu totul altceva, era un joc. Fiind un show de televiziune am înțeles că așa funcționează. Culmea, mă simțeam acasă, erau oamenii din trustul în care eu sunt și eram ok cu toată lumea. La final am spus că trebuie să vină altcineva în locul meu”, a explicat solista la podcastul lui Mihai Morar.

Andra, deranjată de atacurile lui Tudor Chirilă! 

Cel care a pus-o pe fugă pe Andra a fost Tudor Chirilă, care critica frecvent momentele pe care Andra le pregătea alături de concurenții ei. „Făceam un moment cu cineva, venea Tudor Chirilă și îmi spunea ați stricat piesa, pentru că nu era în viziunea lui. El își punea amprenta, ca rocker, pe melodiile și pe interpretarea concurenților. Și atunci veneam și eu și îmi puneam amprenta ca antrenor”, a adăugat Andra.

Citește și:

Adevăratele motive pentru care Andra nu mai e la «Vocea României». De ce i-a luat locul Horia Brenciu

Andra, al patrulea antrenor de la «Vocea României»!

Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
cub cristina rus (1) png
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
Tiriac
Alexia Eram (6) jpg
bodo 2 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg