De ce a rămas singură Corina Chiriac până la 66 de ani

simeon stalpnicul png
Cerceii-fundi╚Ť─â au fost crea╚Ťi ├«n anii ÔÇÖ80, dup─â o idee de-a Corinei

A fost diva incontestabil─â a anilor '80 iar frumse╚Ťea ╚Öi senzualitatea au fost direct propor╚Ťionale cu talentul.

Corina Chiriac a fr├ónt multe inimi, a avut iubiri ├«mplinite dar ╚Öi decep╚Ťii ├«n dragoste iar acum, la 67 de ani, lini╚Ötea ├«i este tulburat─â de un singur regret: nu are al─âturi persoane c─ârora s─â le spun─â ÔÇ×so╚Ťul meuÔÇŁ, ÔÇ×fiica meaÔÇŁ sau ÔÇ×b─âiatul meuÔÇŁ.

Solista, care peste 2 zile va ├«mplini 67 de ani (n.r. 27 octombrie) ╚Öi-a deschis sufletul pentru ÔÇ×Formula AsÔÇŁ. ÔÇ×Am fost mereu un om activ. Nu mai am p─ârin┼úi, nu am so┼ú, nu am copii, nu am nepo┼úi, nu am c├óine. Am numai meseria mea. S─â nu uit─âm acest detaliu. Dac─â aveam o familie, sigur c─â altfel ar fi stat lucrurile, sigur nu mai puteam avea acest─â dedica┼úie pentru meserie sau aceast─â libertate de mi┼čcare. Dar eu mi-am ales felul acesta de via┼ú─â ├«nc─â din facultate. Sunt un om care a ales s─â nu aib─â o familie, ca s─â nu fiu nevoit─â s─â am constr├óngeri ┼či astfel s─â-mi r─ânesc familia, s─â o p─âr─âsesc plec├ónd ├ón turnee sau c─âl─âtorii. Am locuit pe trei continente!... Nu am vrut s─â dezam─âgesc oameni, chiar dac─â la r├óndul meu am fost ┼či eu r─ânit─â. Dar cariera nu m-a dezam─âgit niciodat─â. ├Än plus, nu mai am v├órsta nebuniilor, a amorurilor, nu mai am dispozi┼úia pe care o aveam la 20, 30, 40 de ani. ├Än locul lor, ├«mi inventez preocup─âri frumoase, care nu ┼úin numai de scen─â, ci ┼či de iscodirile min┼úii, de curiozitate, de dorin┼úa de a ┼čtiÔÇŁ, a povestit pentru ÔÇ×Formula AsÔÇŁ Corina Chiriac. 

Corina Chiriac, o carier─â de succes!

C├ónt─ârea╚Ť─â de muzic─â u╚Öoar─â, compozitoare, textier─â, realizatoare de emisiuni de televiziune ╚Öi actri╚Ť─â, Corina Chiriac este una dintre artistele de la noi cu cel mai mare succes, ├«n special ├«n anii '70 ╚Öi '80. S-a n─âscut pe 26 octombrie 1949 la Bucure╚Öti, ├«ntr-o familie de muzicieni. ├Än martie 1970 debuteaz─â la concursul TV ÔÇ×Steaua f─âr─â nume" regizat de Sorin Georgescu ╚Öi Simona Patraulea, unde parcurge toate etapele ╚Öi ob╚Ťine nota maxim─â, 10 ╚Öi consacrarea ├«n fa╚Ťa publicului rom├ón dup─â o serie de dezbateri furtunoase cu prezentatorul emisiunii, Dan De╚Öliu. ├Än acela╚Öi an se lanseaz─â pe plan na╚Ťional cu nemuritoarea lucrare a lui Ivanovici ÔÇ×Valurile Dun─ârii". Reprezent─â Rom├ónia la Festivalul Interna╚Ťional ÔÇ×Cerbul de aur" ├«n 1971 ╚Öi ob╚Ťine o Cerbul de bronz. Sus╚Ťine numeroase turnee ├«n ╚Ťar─â ╚Öi peste hotare. A c├óntat sute de melodii ╚Öi a lansat numeroase ╚Ölag─âre.

bote bal contesa JPG
Tiriac
roland stanescu jpg
image png
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
ghislaine maxwell printul andrew jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac