De ce a rămas singură Corina Chiriac până la 66 de ani

simeon stalpnicul png
Cerceii-fundi╚Ť─â au fost crea╚Ťi ├«n anii ÔÇÖ80, dup─â o idee de-a Corinei

A fost diva incontestabil─â a anilor '80 iar frumse╚Ťea ╚Öi senzualitatea au fost direct propor╚Ťionale cu talentul.

Corina Chiriac a fr├ónt multe inimi, a avut iubiri ├«mplinite dar ╚Öi decep╚Ťii ├«n dragoste iar acum, la 67 de ani, lini╚Ötea ├«i este tulburat─â de un singur regret: nu are al─âturi persoane c─ârora s─â le spun─â ÔÇ×so╚Ťul meuÔÇŁ, ÔÇ×fiica meaÔÇŁ sau ÔÇ×b─âiatul meuÔÇŁ.

Solista, care peste 2 zile va ├«mplini 67 de ani (n.r. 27 octombrie) ╚Öi-a deschis sufletul pentru ÔÇ×Formula AsÔÇŁ. ÔÇ×Am fost mereu un om activ. Nu mai am p─ârin┼úi, nu am so┼ú, nu am copii, nu am nepo┼úi, nu am c├óine. Am numai meseria mea. S─â nu uit─âm acest detaliu. Dac─â aveam o familie, sigur c─â altfel ar fi stat lucrurile, sigur nu mai puteam avea acest─â dedica┼úie pentru meserie sau aceast─â libertate de mi┼čcare. Dar eu mi-am ales felul acesta de via┼ú─â ├«nc─â din facultate. Sunt un om care a ales s─â nu aib─â o familie, ca s─â nu fiu nevoit─â s─â am constr├óngeri ┼či astfel s─â-mi r─ânesc familia, s─â o p─âr─âsesc plec├ónd ├ón turnee sau c─âl─âtorii. Am locuit pe trei continente!... Nu am vrut s─â dezam─âgesc oameni, chiar dac─â la r├óndul meu am fost ┼či eu r─ânit─â. Dar cariera nu m-a dezam─âgit niciodat─â. ├Än plus, nu mai am v├órsta nebuniilor, a amorurilor, nu mai am dispozi┼úia pe care o aveam la 20, 30, 40 de ani. ├Än locul lor, ├«mi inventez preocup─âri frumoase, care nu ┼úin numai de scen─â, ci ┼či de iscodirile min┼úii, de curiozitate, de dorin┼úa de a ┼čtiÔÇŁ, a povestit pentru ÔÇ×Formula AsÔÇŁ Corina Chiriac.┬á

Corina Chiriac, o carier─â de succes!

C├ónt─ârea╚Ť─â de muzic─â u╚Öoar─â, compozitoare, textier─â, realizatoare de emisiuni de televiziune ╚Öi actri╚Ť─â, Corina Chiriac este una dintre artistele de la noi cu cel mai mare succes, ├«n special ├«n anii '70 ╚Öi '80. S-a n─âscut pe 26 octombrie 1949 la Bucure╚Öti, ├«ntr-o familie de muzicieni. ├Än martie 1970 debuteaz─â la concursul TV ÔÇ×Steaua f─âr─â nume" regizat de Sorin Georgescu ╚Öi Simona Patraulea, unde parcurge toate etapele ╚Öi ob╚Ťine nota maxim─â, 10 ╚Öi consacrarea ├«n fa╚Ťa publicului rom├ón dup─â o serie de dezbateri furtunoase cu prezentatorul emisiunii, Dan De╚Öliu. ├Än acela╚Öi an se lanseaz─â pe plan na╚Ťional cu nemuritoarea lucrare a lui Ivanovici ÔÇ×Valurile Dun─ârii". Reprezent─â Rom├ónia la Festivalul Interna╚Ťional ÔÇ×Cerbul de aur" ├«n 1971 ╚Öi ob╚Ťine o Cerbul de bronz. Sus╚Ťine numeroase turnee ├«n ╚Ťar─â ╚Öi peste hotare. A c├óntat sute de melodii ╚Öi a lansat numeroase ╚Ölag─âre.

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
olivia newton john jpeg
Catalin Botezatu png
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
10 utile salvamar steag rosu plaja 16 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
IMG 3985 JPG
Aura B      Que bueno esta esto jpg
olivia newton john jpeg
anca serea fiica jpg
Alexia Eram (3) jpg
nicole cherry instagram 2 jpeg