De ce a refuzat Bogdan Mocanu, prietenul lui Jador, să meargă la "Survivor România"

Ultima actualizare:

    Jador și Bogdan Mocanu au fost concurenți la "Puterea dragostei"foto: Facebook
Jador și Bogdan Mocanu au fost concurenți la "Puterea dragostei"foto: Facebook

Jador și Bogdan Mocanu, cei doi foști concurenți de la reality-showul matrimonial "Puterea dragostei", de la Kanal D, sunt foarte buni prieteni și pregătesc multe surprize muzicale, chiar dacă Jador se află în Republica Dominicană, la "Survivor România". Bogdan Mocanu ne-a martirisit și de ce nu a mai plecat și el în reality-show.

În urmă cu doi ani, Bogdan Mocanu participa la reality-showul "Puterea dragostei", de la Kanal D, unde l-a și cunoscut pe Jador, cu care s-a împrietenit. Solistul ne-a povestit că trebuia și el să participe anul trecut la "Survivor România", însă nu a putut merge. "Am diabet și nu pot să merg acolo, pentru că dacă îmi scade glicemia va fi o problemă. Trebuie să mențin un nivel destul de ridicat al glicemiei și, dacă nu mănânc proteine, risc să ajung pe mâna medicilor. Așa că am preferat să îmi protejez sănătatea", ne-a povestit solistul Bogdan Mocanu. Cât despre prietenia cu Jador, el ne-a spus că s-au cunoscut în Turcia, la filmările pentru "Puterea dragostei". "Suntem prieteni, ne tundeam unul pe altul când eram la emisiune. Am multe surprize, însă urmează o piesă cu Jador, probabil va fi cea mai bună melodie a mea. Pentru că eu m-am implicat cu versurile, am scris-o toată, iar el, cu linia melodică. Am încercat să transmitem ceva ce va atinge absolut fiecare om care o va asculta. O să rupă topurile, o ascult din noiembrie de când am făcut-o, și nu mă satur nici acum. Atunci amândoi am filmat mai multe videoclipuri.

A lansat o piesă cu Francesca Ilie!

După ce a ocupat locul 1 în Trending pe Youtube cu „Șefa Banilor”, Bogdan Mocanu, împreună cu Dodo și Iancu Sterp, a lansat două single-uri într-unul, „Pandant” și „Cel mai bun iubit”, ce au adunat peste 28 milioane de vizualizări pe YouTube. Au urmat piese precum „Te iubesc la nebunie” (alături de Cristina Popa și Culiță Sterp), „Rupe” (alături de Culiță Sterp și Tzanca Uraganu) și „Eu cu tine, tu cu mine” (alături de Anna Lesko). Acum a lansat o piesă cu Francesca Ilie, "Gelozie", și au filmat un videoclip extrem de sexy. Pe solistă o știți de la "Vocea României", dar și de la "Românii au talent". «Gelozia» este un proiect care m-a cucerit peste noapte. Am realizat că îmi place mult abia după ce am ascultat-o de câteva ori la filmări. Este exact genul de piesă care se pune în club și te face să dansezi. Pot spune că e «drop-ul» petrecerii. Francesca este o artistă cu potențial maxim, perfecționistă și care se implică 150% în ceea ce face. Este matură în a lua decizii și în a gestiona situații, dar are un spirit tânăr, copilăresc", adaugă Bogdan.

Citește și:

Ce se întâmplă cu Jador după accidentarea de la Survivor România. Mai intră sau nu în joc?

Survivor 2021. Jador, copilărie plină de lipsuri: „Aveam un trening rupt, munceam cu ziua, dar luam numai premiul 1"

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
image
actualitate.net
image
actualitate.net