De ce a refuzat Mihai Onilă ajutorul lui Gigi Becali

Ultima actualizare:

    Mihai și Adriana Onilă au rămas fără micuța Ioana Emily HopeFoto: arhivă personală
Mihai și Adriana Onilă au rămas fără micuța Ioana Emily HopeFoto: arhivă personală

Mihai Onilă şi soţia sa Adriana trec prin momente cumpluite după ce şi-au pierdut unicul copil în urmă cu doar câteva zile. Ioana Emily Hope avea 10 ani şi s-a stins din viaţă după ce medicii au diagnosticat-o în urmă cu jumătate de an cu o formă rară de cancer. O ţară întreagă a fost sensibilizată de drama artistului, iar colegii de breaslă au iniţiat o campanie de strângere de fonduri pentru ca familia să poată repatria trupul micuţei.

Durere mare în Belgia! Mihai Onilă şi-a pierdut fiica după ce a încercat imposibilul pentru ea şi şi-a vândut toată agoniseala. Aflat într-un mare impas financiar, artistul a primit sprijin de la artiştii care au fost impresionaţi de tragedia prin care trece, dar a aflat şi că un personaj controversat ar dori să-l ajute cu bani. Este vorba despre Gigi Becali, care s-a oferit să plătească toate cheltuielile ce ţin de repatriere şi de înmormântare. Se ştie că latifundiarul din Pipera a ajutat multe persoane aflate în necaz, dar Mihai Onilă a refuzat categoric spijinul patronului de la Steaua. Artistul le-a explicat apropiaţilor că nu poate să accepte gestul lui Becali. 

"Gigi Becali plăteşte transportul şi înhumarea. Am citit ştirile”, i-a scris o prietena artistului pe contul de Facebook. Replica lui Mihai nu a întârziat să apară. "Mulţumesc mult, dar problema asta nu este treaba noastră. În ţară, totul e un joc politic... Noi nu am cerut nici un ban si nu am iniţiat eu această campanie de a dona bani, cei care ne-au cunoscut au cerut acest lucru! Noi avem tot ce ne trebuie şi ca nişte părinţi responsabili, asta şi vom face”, a răspuns Mihai Onila.

Totul a pornit de la declaraţiile bunicii materne. Ross Gabriela, titulara contului în care se fac donaţiile, a intrat în direct prin telefon la emisiunea Adrianei Bahmuţeanu şi a spus că artistul îşi incinerează fetiţa pentru că aducerea trupului neînsufleţit al micuţei în ţară pentu înmormântare costă foarte mult, iar familia nu mai are aceste posibilităţi. 

image
image
image
image
image
image
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png
image png
image png