De ce au plâns Irina Loghin și Gheorghe Turda, părinții lui Fuego, în „Împodobește, mamă, bradul!”: „Ne-au copleșit!”. Dezvăluirile artiștilor, după 23 de ani

#Exclusiv Click!

Solistul Paul Surugiu sau Fugo, pe numele de scenă, a cunoscut cebritatea cu piesa „Împodobește, mamă, bradul!”, compusă chiar de el, în urmă cu 23 de ani. Gheorghe Turda, tatăl lui Fuego, din videoclipul de succes, ne-a oferit detalii de pe platourile de filmare, unde magia Crăciunului avea să îi copleșească pe artiști.

„Piesa mi-a adus atâta popularitate, spre disperarea unora!”

Fuego a povestit, pe conturile lui sociale, cum a compus melodia, care i-a adus un munte de popularitate. Și acum, la 23 de ani de la lansare, artistul o cântă cu aceeași emoție:

„Piesa asta mi-a adus atâta popularitate, spre disperarea multora! Cântecul acesta simplu şi sincer l-am compus în drum spre Bucureşti, venind de la Piatra-Neamţ şi e un fel de «must-have» al Crăciunului!

De la Irina Loghin (n.r.-mama lui din videoclip) am învăţat că e important să-i asculţi pe cei care te iubesc, să le fii aproape şi să încerci să laşi acasă toate problemele, pe scenă fiind mereu o continuă sărbătoare, pe care trebuie şi tu, oricât ar fi de greu, să o celebrezi cu demnitate, iubind cu ardoare ceea ce faci.

Probabil că folclorul nostru n-ar fi fost la fel fără glasul său, care a reușit să pătrundă în toate zonele, fiind iubită de toată țara. Te iubesc, mamă Irina!”.

Gheorghe Turda: „Videoclipul s-a filmat într-o vilă din București”

Gheorghe Turda, tatăl lui Fuego, în videoclipul „Împodobește, mamă, bradul!”, ne-a făcut dezvăluiri de pe platourile de filmare, unde au fost copleșiți de emoții:

„Pe atunci, eram șeful Ansamblului Ciocârlia. M-au invitat să filmez pentru acest videoclip, ca tată al lui Fuego, știu că purtam constumul popular pentru că mai eram invitat la o filmare în televiziune. Nu știam piesa, a fost în priză directă, cum spunem noi artiștii.

Filmările au avut loc într-o vilă din cartierul bucureștean 1 Mai, împodobiseră acolo un brad superb, era o atmosferă de sărbătoare. În timp ce filmam, mie și Irinei ne-au dat lacrimile, ne-am amintit de părinții noștri, care nu mai erau, ne-au copleșit emoțiile.

Piesa este și acum un real succes pentru că are versuri de suflet, de dor de cei care nu mai sunt. Cu Fuego m-am mai revăzut în spectacole, este un talentat cântăreț de folclor, o voce îndrăgită de public”.

Irina Loghin și Gheorghe Turda nu vor cânta cu Fuego la Sala Palatului

Fuego se află în toiul pregătirilor pentru concertul „Sufletul meu de copil”, care va avea loc pe 3 noiembrie 2024, de la ora 19.00, la Sala Palatului. Numai că „părinții” lui, din videoclipul de Sărbători, nu îi vor fi alături, pe scenă, de această dată. Iată și motivul:

„Eu, în acea perioadă, trebuie să ajung la Paris, am fost invitat acolo, cu spectacole. ÎI doresc însă mult succes!”, spune Gheorghe Turda, pentru Click!

Nici Irina Loghin nu se va afla pe plaiurile noastre mioritice:

„Cred că în noiembrie voi pleca în Dubai, îmi place acolo, am mai fost, acum este perioada cea mai bună, nu este foarte cald. Dar voi fi cu sufletul aproape de Fuego, care mi-e tare drag”, a menționat Irina Loghin, exclusiv pentru Click!

Un bilet la spectacolul lui Fuego costă între 100 și 250 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
stefan banica jpg
stefan banica jr instagram jpg
radu beligan jpg
image png
Banner Vărul Săndel
Banner Theo Rose nunta
girl 5801502 1280 jpg
sebok jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net