De ce e Smiley special pentru Feli: “Am avut un frăţior care s-a dus la Doamne-Doamne”

Ultima actualizare:

    Smiley, alături de Feli, la lansarea de marţi
Smiley, alături de Feli, la lansarea de marţi

Marţi seara, la teatrul Metropolis, Feli Donose şi-a lansat primul album din carieră, “Eu sunt Feli”, printr-un super concert care a reunit toată crema showbiz-ului. Solista, înconjurată de prieteni şi „familia” ei de la HaHaHa Production, a cântat mai mult de o oră cele mai frumoase piese ale ei, apoi ne-a făcut mărturisiri emoţionante.

A devenit cunoscută la „Vocea României” (PRO TV), în 2012, apoi a urcat pas cu pas în carieră, având de partea ei vocea minunată şi o carismă de necontestat. Cei care au sprijinit-o mereu, de vreo 3 ani încoace, au fost Smiley şi producătorul Şerban Cazan, de la HaHaHa Production. Între Feli şi Smiley s-a legat o prietenie atât de strânsă, încât la un moment dat chiar s-a zvonit că ar fi ceva mai mult între ei. Feli ne-a explicat marţi seara motivul pentru care Smiley i-a intrat la suflet.


    Feli, Smiley şi Şerban Cazan
Feli, Smiley şi Şerban Cazan

„Am avut un frăţior mai mic, care s-a dus la Doamne, Doamne, la câteva luni de viaţă. Şi îl chema tot Andrei. De fiecare dată când îmi e greu apare Smiley (Tiberiu Andrei Maria) şi simt că mă încarcă de energie”, ne-a spus vedeta. Feli e fericită că are o echipă aşa de frumoasă şi că lucrează cu cei mai buni oameni din industrie.


    Feli a strălucit la lansarea de marţi, de la Teatrul Metropolis
Feli a strălucit la lansarea de marţi, de la Teatrul Metropolis

„Am visat de la 6-7 ani să am un album pe care să-mi pun sufletul şi să-l împart cu oamenii dragi. Pe ultima sută de metri am schimbat 7 piese de pe acest album. Şi a fost foarte multă muncă pentru lansare. Presiune, tensiune, repetiţii. La mine în familie toata lumea are dragoste pentru muzică, însă ca meserie doar eu o fac. Am un frate mijlociu, care e chitarist, basist. Am spus pe scenă că atunci când mă gândesc la frăţiorul meu care a murit apare Smiley de nicăieri… Dar nu vreau să o dăm în tragedie, mă gândesc la el pentru că pe amândoi îi cheamă Andrei. În cariera mea urmează o nouă piesă, dar probabil că va fi lansată la iarnă. Iar de Revelion voi cânta în Timişoara, în aer liber, iar de Crăciun voi fi în Sebeş cu familia”, ne-a povestit solista.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net