De ce îl face Cabral "distrus" pe Bobonete

Ultima actualizare:

    Gazdele show-ului "Sunt celebru, scoate-mă de aici" au fost Cabral şi BoboneteFoto Arhivă Personală
Gazdele show-ului "Sunt celebru, scoate-mă de aici" au fost Cabral şi BoboneteFoto Arhivă Personală

O glumă aparent "inofensivă" aproape că a încins spiritele între Cabral şi Mihai Bobonete chiar în ziua de Crăciun. În timp ce se afla cu familia la masă, prezentatorul tv a fost sunat de actorul de comedie care i-a provocat o mare supărare mamei lui Cabral.

În timp ce Cabral şi Mihai Bobonete vorbeau la telefon, acesta din urmă a cerut să o salute pe mama prezentatorului. Când a auzit-o la telefon, actorul a început să-i spună verzi şi uscate. A felicitat-o pentru educaţia pe care i-a dat-o fiului ei, înspă bombana de pe tort a venit în momentul în care i-a sugerat că vedeta tv ar consuma substanţe interzise. Cuun nod în gât şi lacrimile şiroaie, femeia abia a fost liniştită de Cabral care a povestit totul pe blogul personal. "Ieri a fost și ziua lui Mircea. Tata. 57 de trandafiri în buchetul vieții. Am ajuns la el mai pe seară, să putem să stăm pe îndelete (n-am putut decât vreo două ore, ne-a terorizat Fodor să-i ducem ceva de strâns la stomac). Ne pune mama la masă, ne lovește cu niște sarmale, ceva chiftele, plus niște mizilicuri. Mă sună Bobonete. (...) Eu, imbecil, i-o dau pe mama. Și se pun pe vorbit. N-auzeam prea bine ce-i spunea, mi-am întors din nou atenția asupra chiftelelor. Deliciu. Nu știu cât îl știi pe Bobonitu, poate ți se pare că știe doar comedie. Ei bine, ursul meu e un băiat care – chiar de nu vrea să arate asta – are o inimă mare. Mama îl asculta la telefon și-am văzut cum încep să-i joace lacrimile în ochi. Am făcut liniște…

– Doamnă, felicitări pentru ce ați făcut. Ați crescut un băiat incredibil, un om bun, un prieten pe care se pot baza oamenii.

… și a continuat așa, mama-și ținea lacrimile greu, Bobo nu se oprea. A mințit-o frumos pe mama, care zâmbea larg și se uita în sus ca să nu-și lase lacrimile să plece la vale. Un moment frumos. Ne-am emoționat toți. Era prima zi de Crăciun, eram în familie, cu prieteni pe telefon.

– Da, doamnă, dacă reușim cumva să-l ținem departe de cocaină poate are o șansă să meargă mai departe", a scris Cabral pe blogul personal într-un mesaj pe care l-a denumit «De ce să refuzi să fii prieten cu un distrus ca Bobonete». După acest dialog femeia a izbunit în lacrimi, iar Cabral s-a umplut de nervi. 

Cei doi se cunosc de mai mult timp şi au prezentat împreună "Sunt celebru, scoate-mă de aici".

image
image
image
image
image
image
alina serban regizoare roma jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
image
actualitate.net
image
actualitate.net