De ce nu a putut Nuami Dinescu să aibă copii: «Doctorul m-a salvat, dar cu consecințe»

image
Nuami Dinescu, despre cele mai triste clipe din viața ei

Actrița Nuami Dinescu a făcut o serie de dezvăluiri emoționante în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars. Ea a povestit tragedia prin care a trecut la vârsta de 27 de ani , atunci când un medic i-a dat o veste tristă.

Nuami Dinescu a vorbit despre cele mai triste momente din viața ei, atunci când a aflat că nu poate avea copii niciodată. Nuami Dinescu a înfruntat moartea pe când avea doar 27 de ani.

„Singura care are dreptul să întrebe de ce nu am copii e mama mea, care ştie de ce era să mor în 1990. Am răcit pe vremea lui Ceauşescu şi după mai multe răciri sistematice am ajuns la doctor. Mi-au descoperit o afecțiune în urma căreia nu mai puteam face copii. Am trecut milimetric pe lângă moarte. Doctorul m-a salvat, dar cu consecințe. Când cineva îmi scrie de ce cresc câini și pisici mă înjunghie de două ori. Am avut o perioadă de depresie foarte grea. Aşa că ar fi mai bine să nu ne mai intereseze ce face celălalt…”, a povestit Nuami în emisiunea lui Brancu, de la Antena Stars.

Cum a reușit Nuami Dinescu să slăbească 25 de kilograme

Nuami Dinescu a reușit să slăbească 25 de kilograme și a dezvăluit secretul ei. Actrița a reușit să piardă atâtea kilograme într-un mod spectaculos.

Nuami Dinescu este cunoscută pentru faptul că a fost asistenta tv a emisiunii pe care Teo Trandafir o prezenta în urmă cu mai mulți ani. Vedeta a fost prezentă într-o emsiune de la Antena Stars unde a explicat cum a reușit să slăbească. 

„Sunt într-un program care este implementat la o singură clinică din București. Este un program în care sunt implicați medici, psihologi, psihoterapeuți. Povestea asta cu mâncatul nu este așa: bă, este nesimțită și mănâncă…Cei mai mulți dintre noi mâncăm emoțional, mâncăm pe stres… Am 1,50 înălțime și la o asemenea înălțime, chiar și o jumătate de kilogram se simte.  Am slăbit cam 20-25 de kilograme. Mănânc de toate, mai puțin pâine, paste, dulciuri.  La prânz poți mânca un pește, puțină carne de pui, lângă care pui salată, legume, 100 de grame de brânză. Totul este să reduci porțiile. Seara încerc să mănânc până la ora 19:00. Dacă te încinge foamea, poți să bei niște apă, sau, de exemplu, eu beau un pahar de lapte slab, atât. Mie îmi plac foarte mult salatele sau mâncarea de legume…. Și lângă legume poți să pui 50 de grame de brânză. Eu, de obicei, mănânc pește, eu îmi cumpăr macrou”, a declarat ea la Antena Stars.

cub  anamaria prodan 2 png
Roger E  Mosley car crash jpg
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
cub theo rose png
Adela Popescu & Cabral   Sunt celebru, scoate ma de aici jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
iulia vantur jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota