De ce nu are iubită Sebastian Seredinschi din Profu'? O actriță superbă i-a declarat dragostea


    Sebastian Seredinschi, în rolul elevului Sorin, din serialul Profu’foto: PRO TV
Sebastian Seredinschi, în rolul elevului Sorin, din serialul Profu’foto: PRO TV

Fost concurent la “Vocea României”, acum artist în gașca lui Smiley, la HaHaHa Production, Sebastian Seredinschi (24 de ani) este în plină ascensiune nu doar în muzică. După rolul din musical-ul “Mamma mia”, Sere a primit anul acesta o nou provocare: este băiatul bătăuș Sorin din serialul “Profu’”, de la PRO TV. Însă, deși are farmec din plin, Seredinchi e cam singurel în plan amoros.

Este înconjurat de femei frumoase, a declarat cândva că îi plac mai mult brunetele decât blondele și a scris un hot inspirat de relația cu o fostă iubită, „Piesa mea de dor”. Cu toate acestea, Sebastian Seredinschi este singur, pentru că munca îi ocupă tot timpul. Iar de anul acesta timpul liber a devenit și mai limitat, căci rolul elevului Sorin, din serialul Profu’, difuzat de PRO TV în fiecare marți, de la 21.30, l-a acaparat în totalitate. În plus, are o mulțime de concerte, compune, stă în studio, iese la evenimente, iar anul trecut a făcut parte din juriul de 100 de profesionişti în domeniul muzicii, la show-ul “Cântă acum cu mine”, de la Pro TV.

A avut o idilă cu Diana Sar din “Vlad”?

Pe 6 mai, anul acesta, Sebastian Seredinschi a lansat videoclipul piesei “Iartă-mă să te iert”, în care rolul principal felminin este interpretat de actriţa Diana Sar, din serialul „Vlad”. Chiar ea ne-a povestit că este îndrăgostită de solist, dar că nu poate avea o relaţie cu el.

Sebastian Seredinschi și Diana Sar
Sebastian Seredinschi și Diana Sar

„Am făcut un crush – o pasiune pentru cineva din lumea muzicală. E vorba despre Sebastian Seredischi, în al cărui videoclip am apărut. Ştie şi el acest lucru. Dar cumva eu nu vreau să mă cuplez cu oameni din industrie. Vreau să fie o relaţie profesională. Eu dacă lucrez cu o persoană, nu-mi doresc să am şi relaţii amoroase cu ea. Dar asta nu înseamnă că nu pot să plac persoana respectivă”, ne-a povestit solista.

Ce spune Seredinschi despre rolul din Profu’

Sebastian ne-a povestit, în exclusivitate, despre debutul actoricesc: „Sunt tare bucuros că fac parte din acest proiect. De foarte mult timp îmi doream să joc într-un film sau într-un serial şi iată că dorinţa mi s-a împlinit. Sorin, personajul pe care îl interpretez, este un puşti rebel care face parte din gaşca lui Tudor. Atât el, cât şi prietenii lui încearcă să se impună în faţa grupului rival al cărui lider este Nuni. E o şi mai mare bucurie pentru mine ştiind că am ocazia să lucrez alături de actori foarte buni precum Andi Vasluianu sau Aida Economu”. Sebastian apare în promo-urile acestei producţii tv, însă este aproape de nerecunoscut, căci îşi ascunde chipul în spatele unei şepci. Mai mult, şi-a lăsat plete la fel ca mentorul său de la ”Vocea României”, nimeni altul decât Smiley.

Citește și:

Andi Vasluianu este din nou vedetă Pro TV! Ce proiect va avea

Azaleea Necula e creața simpatică din serialul Profu’, de la PRO TV. Cum a obținut cel mai râvnit rol

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
business 816491 1920 jpg
14 miki kpital si razvan constantinescu adrian pervoschi trenduri 2020 al patrulea jovsky studio 6 jpg jpeg
bani mita lei FOTO Shutterstock
zbor Wizz Air întârziat pe Aeroportul Otopeni jpg
image
image
image
image
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg
mihaela borcea si sorin jpg