De ce nu mai e loc de împăcare în familia Geambaşu. “Părinții mei nu au venit la binecuvântarea fiului meu”


    Călin Geambașu, primind un cadou de la tatăl său costumat în Moș Crăciun, în 2009foto: arhivă personală
Călin Geambașu, primind un cadou de la tatăl său costumat în Moș Crăciun, în 2009foto: arhivă personală

Scandalul dintre Călin Geambașu și părinții săi pare fără sfârșit. Totul a început în toamnă, când fostul elev de la “Şcoala Vedetelor” a răbufnit pe reţelele de socializare şi a vorbit despre copilăria lui marcată de violențele celor care i-au dat viață. Din păcate, se pare că nimic nu-l mai poate apropia de tatăl său, celebrul Petre Geambașu.

Călin Geambaşu (41 de ani) are familia lui acum, însă, din păcate, nu poate uita suferințele pe care le-a îndurat în copilărie din cauza părinților lui. Nici atmosfera de sărbători nu-l poate face să se gândească la o împăcare cu tatăl lui, chiar dacă în urmă cu câțiva ani cei doi au făcut o echipă foarte bună pe scena emisiunii ”Dansez pentru tine” de la PRO Tv.

“Nu cred deloc în împăcări de sărbători sau cu ocazia altor zile festive. Momentul unei împăcări profunde și reale este posibil numai în urma unui proces curativ pe deplin asumat, în mod sincer și demn. Dacă totuși e să vorbim despre iertare, să nu uităm că Dumnezeu are rolul lui precis... De restul ne ocupăm noi, aici, astfel încât să încercăm a obține balanță și echitate în cât mai multe direcții, atât cât putem. Eu nu judec. Eu nu iert. Aceste lucruri sunt în puterea unor entități cu mult superioare nouă. Tot ce putem face noi pentru a ne vindeca răni vechi ale sufletului, ca oameni mici și trecători ce suntem, este să încercăm cu toată energia și buna intenție să acționăm reparator asupra unor lucruri existente, nu să le mascăm”, a declarat Călin Geambașu pentru Click!  

Călin susține că a avut o încercare de reconciliere imediat după ce a devenit el însuși tată, însă părinții lui n-au făcut decât să-l dezamăgească încă o dată, lipsind de la binecunvântarea nepotului lor.

”Doar calea echilibrului și a echității se află în mâinile noastre. Cu toate astea, fără să existe o minimă formă de regret din partea lor, am șters totul cu buretele în anul 2008 (atunci când am devenit la rându-mi tată) și le-am acordat o reechilibrare din oficiu. Ca și prim răspuns din partea lor, au lipsit în mod deliberat de la binecuvântarea fiului nostru, motivând că nu este făcută într-un cadru religios, ci în prezența unui pastor care citește din Biblie și cântă! Botezul avea să aibă loc după această binecuvântare”, a explicat artistul.


    În 2009, Călin Geambașu a petrecut ultimul Crăciun cu familia extinsă. Petre Geambașu a fost Moș Crăciunfoto: arhivă personală
În 2009, Călin Geambașu a petrecut ultimul Crăciun cu familia extinsă. Petre Geambașu a fost Moș Crăciunfoto: arhivă personală

Au urmat câțiva ani în care Călin a crezut că lucrurile se vor rezolva de la sine și că nepotul îi va face pe părinții lui să regrete felul în care s-au purtat cu el ani la rândul. ”Deci, pozițiile de forță au început chiar după gestul meu de o lua de la zero cu ei și au tot continuat în următorii ani... Imaginile, filmările și amintirile dintre 2008 - 2014 (postate de mine în data de 10 Octombrie) arată totuși ultima mea formă de naivitate oferită cu tot elanul odată cu venirea pe lume a lui Davin, fiul meu (nu o numesc iertare, a se observa, din motivul mai sus explicat), dar de care stare sufletească doar s-a abuzat emoțional și chiar material. M-am lovit de realitate atunci când am lăsat lucrurile în inerția lor, fără un imbold ce m-ar fi avut tot pe mine drept unic artizan. Pentru numai 7 ani am avut vlagă și entuziasm. Poate că asta îmi este limita fără să primesc ecou. Când m-am oprit, s-a oprit tot. Măcar sunt împăcat prin faptul că mi-am pus la dispoziție toate resursele în acești ani", ne-a mai povestit solistul.

Kanye West si Julia Fox jpg
Bancnotele care valorează 1800 de lire
catalin remus avocatul31 jpg
cub catalin botezatu png
Ceapă
bacteria care te poate ucide
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
Doliu in perioada Craciunului
8  SANDA MARIN jpg jpeg
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
image
image
image
image
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg